VaihtoautotJääkiekon MMHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeReseptitTietovisatBlogit

Sanan uniformity käännös englanti-suomi

  • yhdenmukaisuusMietinnön pakkomielteenä ovat standardointi ja yhdenmukaisuus. This document is obsessed with standardisation and uniformity. Monenvälinen yhteistoiminta voi hyvinkin tuottaa parempaa tulosta kuin pakkokeinoin aikaansaatu yhdenmukaisuus. It may well be that multilateral collaboration can produce better results than enforced uniformity. Meidän olisi pidettävä mielessämme, että yhdenmukaisuus voi tukahduttaa innovatiivisuuden ja estää mukauttamisen paikallisiin tai kansallisiin oloihin ja ongelmiin. We should be aware that uniformity can stifle innovation and prevent adaptation to local or national circumstances and problems.
  • vaihtoehdottomuus
  • yhtenäisyysTotuus on, että yhtenäisyys ei välttämättä merkitse yhdistämistä. The fact is that uniformity is not necessarily unification. Useampi pääosasto käsittelee asioita mutta yhtenäisyys puuttuu. There are more Directorates-General to deal with them but there is a lack of uniformity. Ymmärrän, että vähimmäisvaatimuksia tarvitaan terveydenhuollon, koulutuksen ja eläkkeiden sekä myös palkkojen alalla, jolloin varmistetaan työehtojen parempi yhtenäisyys. I understand that minimum standards are needed in the areas of healthcare, education and social pensions, and even at the level of pay, ensuring greater uniformity in employment conditions.

Sanan uniformity määritelmät

Esimerkit

  • the uniformity of the decor

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja