TietovisatReseptitVaihtoautotViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan unite käännös englanti-suomi

 • yhdistää
  Se on päämäärä, joka yhdistää meidät. It is that purpose that unites us. Siinä ilmaistaan se, mikä meitä yhdistää, ei sitä, mikä jakaa meidät. It expresses what unites us, not what divides us. Se ennemminkin erottaa kuin yhdistää miehet ja naiset. It divides rather than unites men and women.
 • yhtyä
  En halua sanoa, että meidän pitäisi yhtyä kaikkiin sen kantoihin. I am not implying that we should support every position adopted by the United States. Emme ole juurikaan epäröineet yhtyä siihen, että tämä tutkimustyö pitää tehdä Yhdistyneiden Kansakuntien avulla. We are all agreed without much hesitation that this inquiry falls within the remit of the United Nations. Tähän kaikkeen voi yhtyä, sillä on erityisen tärkeää taata alueelliselle vähittäiskaupalle mahdollisuus kiihtyvässä kilpailussa. We can all be united on this, as it is very important to give guarantees to the regional retailer at a time of accelerating competition.
 • liittää yhteen
 • liittyä yhteen yhdistää
 • yhdistyä
  Meidän on parasta yhdistyä seuraavalla kerralla, ja se tarkoittaa yhtä ääntä. We had better unite next time, and that means one voice. On tärkeää yhdistyä monimuotoisuudessamme ja moninaisuudessamme. It is important to unite in our multiformity and diversity. Tämä on antanut meille mahdollisuuden yhdistyä näissä olosuhteissa. This is what has allowed us to unite in these circumstances.

Sanan unite määritelmät

Esimerkit

 • The new government will try to unite the various factions
 • I hope this song can unite people from all different cultures
 • If we want to win, we will need to unite

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja