ViihdeBlogitReseptitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan universally käännös englanti-suomi

  • universaalisti
    Tietyillä toimilla taataan johdonmukaisuus, pitkäjännitteisyys ja universaalisti hyväksytyt hyvät normit varainhoidonvalvonnan hajautetussa järjestelmässä. Coherence, consistency and universally good standards in a decentralised system of financial control are guaranteed by a series of measures.
  • yleisesti
    Tietojen on oltava yleisesti saatavana. This information must be universally accessible. Tämä on nykyään yleisesti tunnustettu asia. This has now been universally recognised. Kyseessä on se, että ajatuksesta pidetään kiinni ja sitä sovelletaan yleisesti. It is a case of sticking to the idea and applying it universally.
  • yleismaailmallisesti
    Valitettavasti lasten oikeuksien kunnioittamista ei ole vielä varmistettu yleismaailmallisesti. Sadly, respect for children's rights has not yet been universally ensured. Tämä on vahvistettu ja yleismaailmallisesti tunnustettu tosiasia. This is an established and universally acknowledged fact. Päätös on yksinkertainen, selvä ja yleismaailmallisesti ymmärrettävä. The decision is simple, clear and universally comprehensible.

Sanan universally määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja