ViihdeReseptitTietovisatBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan unlimited käännös englanti-suomi

  • rajaton
    Elohopeaa sisältävissä ilmapuntareissa ei myöskään tarvita paristoja, joten niiden käyttöikä on rajaton. Also, as mercury barometers do not require any batteries, they have an unlimited life span. EU:n ajatuksena on, että sen avulla voidaan luoda suuri, uusi ja rajaton valtio rajoittamattoman, valvomattoman ja syrjimättömän maahanmuuton avulla. The idealism of the EU is that it can bring about a great, new, borderless state by means of unlimited, uncontrolled and indiscriminate immigration. Nyt on optimismin aika, ja toimintaamme määrittävänä tekijänä on oltava rajaton tuki sen toivon täyttymiselle, jonka vallassa angolalaiset elävät näinä päivinä. This is a time for optimism and all our action must be determined by unlimited support for turning the hope that the Angolans have today into reality.
  • rajoittamaton
    Rajoittamaton riippumattomuus on tarpeen. Unlimited independence is needed. Euroopan rajoittamaton islamisointi ei ole käynnissä! Unlimited Islamisation of Europe is not on! Rajoittamaton, valvomaton maahanmuutto ruokkii kansalaisten vihaa. Unlimited, uncontrolled immigration is feeding public anger.

Sanan unlimited määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja