ViihdeTietovisatReseptitVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan unnecessary käännös englanti-suomi

  • tarpeeton
    Näin ollen tarkistus on tarpeeton. It is therefore an unnecessary amendment. Kyseinen määräys on täysin tarpeeton. That is completely unnecessary regulation. Tämä on tarpeeton ja haitallinen toimenpide. This is an unnecessary and damaging measure.
  • turha
    Tällainen ajatusmalli on täysin turha. This is entirely unnecessary ideology. Minusta kyseinen toimenpide on turha. I think this is an unnecessary measure. Siksi teidän tätä koskeva huomautuksenne oli turha. Therefore, your comment here was unnecessary.
  • ylimääräinen
    On esitetty vastalauseita, että lauseke olisi tarpeeton ja ylimääräinen. The objection has been raised that it is unnecessary, that it is superfluous. Tämä ylimääräinen johdanto-osan kappale on asetuksessa komission mielestä tarpeeton. This extra recital is unnecessary in the regulation, in the opinion of the Commission. Koska tätä mahdollisuutta käytetään näin paljon, ylimääräinen EU:n lainsäädäntö nykyisen lainsäädännön lisäksi on tarpeeton Yhdistyneessä kuningaskunnassa. With such a high uptake, it is clear that more European red tape on top of the current legislation is unnecessary in the UK.

Sanan unnecessary määritelmät

Esimerkit

  • The automatic child-frightener made clowns unnecessary.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja