VaihtoautotTietovisatViihdeReseptitBlogitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan up-to-date käännös englanti-suomi

  • ajantasainenItse asiassa se on ajantasainen vain muutaman päivän, ellei muutaman tunnin ajan. In fact, it is only up-to-date for a few days, if not a few hours. Yksinkertainen ja ajantasainen yhteisön säännöstö on yksi EU:n tavoitteista. A simple and up-to-date Community acquis is one of the EU's objectives. On esimerkiksi erittäin tärkeää toimittaa lentoyhtiöille ajantasainen lentokieltoluettelo ajoissa ja tehokkaasti. For example, early and effective communication to airlines of an up-to-date no-fly list is an essential aspect.
  • ajan tasallaHaluamme, että se on ajan tasalla ja menee eteenpäin. We want it to be up-to-date and forward-looking. Järjestelmä on myös pidettävä ajan tasalla. However, the system must also be kept up-to-date. Monet tämänpäiväisen mielenosoituksen iskulauseista eivät olleet ajan tasalla. Many of the slogans at today's demonstration were not up-to-date.
  • ajanmukainenKaikki nämä järjestelmät olisi liitettävä nykyaikaiseen rautatieverkkoon, jossa on ajanmukainen liikkuva kalusto. All these systems should be linked to a modern rail network with up-to-date rolling stock. Meillä on uusi ajanmukainen talousarviojärjestelmä, ja talousarvion uusi rakenne on aiempaa paljon avoimempi ja poliittisempi. We have a new up-to-date budgetary system, and we have a new budgetary structure which is far more transparent and far more political. Tästä on nyt kysymys, ja toivon, että kaikki asianosaiset pyrkivät saamaan käyntiin sellaisen järjestelmän, joka on nyt ja tulevaisuudessa taloudellisesti perusteltu ja teknisesti ajanmukainen. That is the case at the moment, and I hope that all those involved will make the effort to have an economically justified and technically up-to-date system in operation, now and in future.
  • informoitu
  • informoitu ajan tasalla
  • tuoreTuoreet uutiset.Tämän kevään tuore muoti on ilo silmälle.Tarjolla oli tuoretta pullaa.
  • viimeinenJunan viimeinen vaunu oli tyhjillään.Sai kyllä olla viimeinen kerta, kun suostun tällaiseen.Viimeinen sammuttakoon valot !
  • viimeisin

Sanan up-to-date määritelmät

Esimerkit

  • Use an up-to-date text for your source.
  • I like to stay up-to-date about current affairs.

Kokeile myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja