ViihdeHoroskooppiVaihtoautotBlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan upheaval käännös englanti-suomi

  • kumousTämä kumous oli todellinen yhteinen ponnistus, ja sen tärkeimmän tuloksen pitäisi ja pitää olla pysyvä eurooppalainen yhteisö. This upheaval was a genuine joint effort and its most important result should and must be a lasting European community. Feministinen liike on aina pyrkinyt kumoukseen. Kumous kohdistuu pään sisään.Kumous toisensa jälkeen. Tämä on luonnehtinut Latinalaisen Amerikan maita vuosikymmeniä
  • maanpinnan kohoaminen
  • mullistusTämän Puolan alueen paikallisilla markkinoilla on siis menossa valtaisa mullistus. There is therefore a huge amount of upheaval on the local market in this region of Poland. Edistääkö maallisessa arabivaltiossa tapahtuva mullistus Israelin ja Palestiinan rauhankehitystä? Will upheaval in a secular Arab state advance the cause of peace between Israel and Palestine? Mullistus on ollut valtava. Olemme joutuneet käyttämään junia, laivoja ja linja-autoja, kaikki on sujunut paljon hitaammin ja monet jäsenet ovat juuri ja juuri päässeet tänne. The upheaval has been massive; we have had to take trains, ships and buses, it has all taken much longer and numerous members were barely able to get here.

Sanan upheaval määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja