HoroskooppiViihdeReseptitVaihtoautotBlogitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan upper käännös englanti-suomi

 • ylempi
  Tästä pitäisi pitää kiinni. Myös ylempi ala vastaa taidekaupan todellisuutta ja kyseessä olevien taiteilijoiden etua. The upper rate is also in keeping with the realities of the art market and the interests of the artists involved.
 • kaukaisempi
 • korkeampi
  Se on korkeampi raja kuin jäsenvaltiot ovat sitoutuneet maksamaan. That is the upper limit that the Members have undertaken to pay.
 • myöhempi
 • pohjoisempi
 • ylä-
  Minä itse olen kotoisin Ylä-Itävallasta (Oberösterreich), ja Ylä-Itävalta tekee tällä hetkellä ennätyksiä energiansäästäjänä ja uudistajana. I personally come from Upper Austria and, at present, Upper Austria has broken the energy-saving and energy-renewing records. Tänne Ylä-Reinin keskivaiheille tulivat ensimmäiset merimetsot vuonna 1973. The first cormorants appeared here, in this area on the central Upper Rhine, in 1973. Mietinnössä havainnollistetaan, että ylitämme jatkuvasti määrättyjä ylä- ja alarajoja. It makes clear that we are constantly exceeding the stipulated upper and lower limits.

Sanan upper määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja