VaihtoautotBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitNauris.fiTietovisat

Sanan useful käännös englanti-suomi

 • hyödyllinen
  Tämä on hyödyllinen ennakkotapaus. A useful precedent has been set. Keskustelu on ollut erittäin hyödyllinen. This has been a most useful debate. Se tulee myös olemaan hyvin hyödyllinen asiakirja. It will also be a very useful document.
 • käytännöllinen
  Tällainen vero olisi meille käytännöllinen, hyödyllinen ja oikeudenmukainen työskentelyväline. With such a tax, we would have a practical, useful and fair instrument. Komissio on kuitenkin ehdottanut meille, että meidän pitäisi yksinkertaisesti rahoittaa uusi hanke ryöstämällä käytännöllinen hanke, joka oli jo käsiteltävänä. However, the Commission has proposed to us that we should simply finance a new project by robbing a useful project that was already on the table. On selvää, että kertomus on erittäin käytännöllinen väline pyrkiessämme varmistamaan, että EU:n kansalaisten rahoja hallinnoidaan hyvin sekä laillisella ja asianmukaisella tavalla. It is clear that it is an incredibly useful instrument in our work to ensure that EU citizens' money is managed well and in a legitimate and appropriate manner.
 • käyttökelpoinen
  Siinä suhteessa se on myös erittäin käyttökelpoinen kertomus. In that respect too it is an extraordinarily useful report. Se on näin ollen käyttökelpoinen väline kalateollisuuden kehittämiseksi. It is therefore a useful tool for developing the fisheries industry. Tämä tulee olemaan erittäin käyttökelpoinen keskustelussa, jota käydään toivottavasti pian saatavasta perustuslaista. This will be very useful when discussing a hopefully timely constitution.
 • kätevä
  Yksi erittäin kätevä tapa kouluttaa heitä ja täydentää heidän koulutustaan olisi jo keskiajallakin tunnettu oppipoika- tai kisällitoiminta. Tämä toiminta olisi taas herätettävä henkiin.One very useful means of training them and updating their training would be for them to serve as apprentices and journeymen, a practice that goes back to the Middle Ages and should be revived.

Sanan useful määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja