ReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitViihdeTietovisatVaihtoautot

Sanan user käännös englanti-suomi

 • käyttäjä
  Huumeiden käyttäjä käyttäisi aina vain useampia neuloja ja antaisi ne edelleen muille käyttäjille. A user will always use more needles and pass them on to other users. Nykyiseen eurovinjettiin pätee käyttäjä maksaa -periaate. The present Eurovignette applies the 'user pays' principle. Tulevaisuudessa käyttäjä on keskipisteessä. In the future the user will be at the centre.
 • hyväksikäyttäjä
 • kuluttaja
  Arvoisa komission jäsen, tiedän toki, että olette esittäneet jo useita kysymykseeni liittyviä puheenvuoroja, mutta puhun kuluttaja- ja käyttäjäjärjestöjen puolesta. Commissioner, I am aware that you have spoken more than once on the subject of my question. However, I am taking it up on behalf of consumers' and users' associations. Kuluttajat muodostavat kansantaloudessa kulutuskysynnän.Kuluttajia ovat eläimet, jotka ovat kasvinsyöjiä, saalistajia tai loisia.
 • operaattori
  Ehdot pitäisi antaa kansallisen sääntelyviranomaisen hyväksyttäväksi sen sijaan, että monopoli-infrastruktuurin operaattori ja mahdollinen käyttäjä neuvottelevat niistä yksipuolisesti. And they should be approved by the national regulator, rather than be the subject of one-sided negotiations between a monopoly infrastructure operator and a potential user.
 • väärinkäyttäjä

Sanan user määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja