TietovisatHoroskooppiNauris.fiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptit

Sanan usually käännös englanti-suomi

 • tavallisesti
  Neuvostohan on tavallisesti unikeko. The Council is usually pretty dozy. Korot ovat tavallisesti 2,5-3 prosenttia. Interest rates are usually 2.5 to 3%. Olette tavallisesti niin järkevä henkilö. You are usually such a sensible person.
 • yleensä
  Niiden siemenet eivät yleensä ole lepotilassa. Seeds are usually non-dormant. Tähän pyritään yleensä kolmella eri tavalla. Usually you do that three ways. Se tarkoittaa, että pelaaja yleensä häviää. It means that gamblers usually lose.
 • useimmiten
  Nämä asiathan ovat useimmiten yhteydessä toisiinsa. The two usually go hand in hand. Useimmiten vain päinvastainen suuntaus on mahdollinen. Usually only the opposite approach is possible. Terveys- ja sosiaalikysymykset kulkevat useimmiten käsi kädessä. Health and social issues usually go hand in hand.
 • enimmäkseen
  Sukupuolielinten silpominen kuuluu raakuuksien alueelle, ja sitä harjoittavat enimmäkseen yksityishenkilöt. Genital mutilation is a grey area, and it is usually carried out by private individuals. Olemme jo hyväksyneet päätöslauselmia ja olemme havainneet, että ne ovat olleet enimmäkseen varoituksia, päätöslauselmia, joilla ei ole mitään vaikutusta. We have adopted resolutions in the past but they usually are nothing but a warning shot, as nothing is actually done with them. Luottokorttirikollisuus on, sen perusteella, mitä tiedämme, enimmäkseen järjestäytynyttä rikollisuutta ja rikollisuutta, jossa toimitaan edellä kuvatulla tavalla ja joka on kansainvälistä toimintaa. As far as we know, credit-card crime is usually organised crime and crime that operates internationally in the way I have described.

Sanan usually määritelmät

Esimerkit

 • Except for one or two days a year, he usually walks to work
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja