Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan vague käännös englanti-suomi

 • epämääräinen
  Menettely on todella epämääräinen. The procedure is extremely vague. Päätöslauselma on tavattoman epämääräinen. The resolution is extremely vague. Esitys on liian epämääräinen tässä suhteessa. The proposal is vague on that point.
 • epätarkka
  Mietintö on epämääräinen ja epätarkka, kuten aina. As always, the report is vague and unspecific. Sen lisäksi on todettava, että EKP: n "itsenäisyyttä" koskeva kohta on yhä epätarkka ja epämääräinen. Furthermore, note that the 'independence' of the ECB remains unclear and vague. Se esittää asian kuitenkin epätarkasti ja sen epätarkka muotoilu vaikeuttaa yhtenäisen aseman määrittämistä. However, it is lacking in precise direction and its vague wording makes it difficult to define a joint status.
 • epäselvä
  Valitettavasti tämä käsite on kuitenkin mielestämme erittäin epäselvä. Unfortunately, we find this a very vague concept. Termi ”asuinalueet” on sekä epäselvä että epämääräinen. The term 'residential zones' is both vague and imprecise. Tulkinta EU:n omien kollektiivisten ja sotilaallisten turvatakuiden merkityksestä on epäselvä. What is meant by the EU's own collective and military safeguards is vague.
 • hämärä
  Mitä tämä sopivan epämääräinen ja hämärä termi biologinen monimuotoisuus todella merkitsee? But what does the conveniently vague and ambiguous term 'biodiversity' actually mean? Meillä ei ole toistaiseksi kuin hämärä käsitys siitä, mitä se voisi tarkoittaa. So far, we have only the vaguest outline of what that might represent. Siksi sen rahoitus oli aivan levällään, samoin sen toiminta-ajatus oli hämärä. That is the reason why the financing for it was sporadic and its mission statement was vague.
 • suurpiirteinen
 • ympäripyöreä
  Terveydenhuoltomatkailua koskevan kysymyksen osalta katson, että käsite on erittäin ympäripyöreä, jopa niin ympäripyöreä, että se on vaarallinen. Regarding your question about health tourism, I think that this is a very vague concept; so vague that it is dangerous. Mielestäni kyseessä on melko ympäripyöreä käsite, joka voi aiheuttaa reaktioita, jotka eivät sovi tähän tilanteeseen. I think that this is a rather vague concept, one that can provoke reactions not appropriate to the situation.

Sanan vague määritelmät

Esimerkit

 • a vague term of abuse
 • only a vague notion of what’s needed; a vague hint of a thickening waistline; I haven’t the vaguest idea
 • a vague longing
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja