TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeBlogitReseptitHoroskooppi

Sanan variation käännös englanti-suomi

 • muunnos
  Tämän päivän keskustelua varten esitetyt ehdotusluonnokset ovat arviointimekanismin muunnos. The draft proposals submitted for debate today are a variation of an evaluation mechanism.
 • muuntelu
 • eranto
 • muunnelma
  Se on muunnelma Tobinin verosta, jonka tarkoituksena oli verottaa rahoitustuotteilla, arvopapereilla, velkakirjoilla, hyödykkeillä ja valuuttasiirroilla keinottelutarkoituksissa käytävää kauppaa. This is a variation on the Tobin Tax, which was to tax speculative trade on financial products, stocks, bonds, commodities and currency transactions.
 • vaihtelu
  Sadot vaihtelevat vuodesta toiseen, ja niihin vaikuttavat voimakkaasti äärimmäisten ilmasto-olosuhteiden vaihtelu. Crop yields fluctuate from one year to the next, heavily influenced by the variation in extreme climate conditions. Käsittääkseni alustavat arviomme viittaavat siihen, että kuluttajat kärsivät nykyisestä poikkeuksesta, sillä hintojen vaihtelu jäsenvaltioiden välillä on epäoikeutettua. I believe that our initial evaluations suggest that consumers are missing out under the current exemption, with unjustifiable price variations between Member States. Siniaallon vaihtelu on täysin ennustettavissa
 • variointi

Sanan variation määritelmät

Esimerkit

 • When the process didnt work, we tried a variation
 • All of his soups are variations on a single recipe

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja