ReseptitTietovisatViihdeVaihtoautotBlogitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan verdict käännös englanti-suomi

  • tuomioEmme tiedä vielä, mikä tuomio on. We do not yet know what the verdict will be. Sitten tietäisimme, mikä kansalaisten tuomio on. Then we would know the verdict of the citizens. Kansa on ilmaissut mielipiteensä ja meidän pitää hyväksyä sen antama tuomio. The people have spoken and we have to accept their verdict.
  • lausuntoTässä myönteisessä ja tasapainoisessa mietinnössä annetaan perustuslakisopimuksesta myönteinen lausunto. This positive and balanced report gives the Treaty a favourable verdict. Koska kysymys on tällaisista tärkeistä neuvotteluista, meidän on todella myös käytettävä tässä yhteydessä täyttä toimivaltaamme ja saatava aikaan lausunto. Since the negotiations are of such significance, we must really employ our full powers and reach a verdict. Meidän kannaltamme on aika toivotonta ja epätyydyttävää antaa lausunto näistä teksteistä, joista tiedetään, että niitä on jo muutettu. It is quite exasperating and unsatisfactory that we should be giving a verdict on texts we know to have since been modified.
  • päätösAsia käsiteltiin tuomioistuimessa, ja se on päätös. It went before the courts and that is the verdict. Nämä 21 miestä ovat valittaneet tuomiosta, ja valitusta koskeva väliaikainen päätös on tarkoitus tehdä 4. kesäkuuta. The 21 men have appealed and an appeal verdict is provisionally expected on 4 June. Tämä päätös on myönteinen merkki siitä, että valvonnan parantamiseen liittyvillä toimenpiteillämme on ollut konkreettisia vaikutuksia. This verdict is a positive sign that our efforts to further improve control are having a concrete impact.

Sanan verdict määritelmät

  • A decision on an issue of fact in a civil or criminal case or an inquest
  • An opinion or judgement

Esimerkit

  • The jury returned a “not guilty” verdict
  • a “not out” verdict from the umpire

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja