HoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotViihdeBlogit

Sanan vigorous käännös englanti-suomi

  • elinvoimainen
  • napakkaTiedän, että meillä on aikaa keskustella tästä tulevaisuudessa, mutta sen on oltava perusteellinen ja napakka keskustelu. I know we will have time to debate this in the future, but it must be a rigorous and vigorous debate.
  • pontevaAfrikan kansalaisiin ja heidän hallituksiinsa kohdistuva ponteva, uusi tiedediplomatia antaa ihmisille hyvinvointia, koulutusta, talouskasvua ja ennen kaikkea toivoa. A vigorous new science diplomacy oriented to African citizens as well as to their governments will provide human well-being, education, economic growth and above all hope. Toiseksi, meidän täytyy varmistaa reilu kilpailu tällä alueella erityisesti takaamalla yhteentoimivuus ja, jos tarpeen, yhteisön kilpailusääntöjen ponteva noudattaminen. Secondly, we have to ensure fair competition in this area, particularly by guaranteeing interoperability and, where necessary, the vigorous use of Community competition rules.
  • tarmokasHaluaisimme, että nämä asiat otettaisiin mukaan siten, että valmistelukunnasta tulisi tarmokas ja se kuvastaisi laajemmin mielipiteitä. We would actually like to see these things incorporated in a way that it would be vigorous and representative of a wider opinion. Siinä tapauksessa minä olen äärimmäisyysihminen - mutta huomautan, että maltillisuus koko planeetan tulevaisuutta uhkaavan vaaran edessä ei ole hyve eikä tarmokas toiminta pahe. If so, then I am an extremist - but I would point out that moderation in the face of a threat to the very future of this planet would be no virtue and vigorous action no vice.
  • voimakasSe oli aika voimakas puhe neitsytpuheeksi! It was a pretty vigorous maiden as maidens go! Täten haluamme varmistaa, että lopputuloksena on yksimielinen ja voimakas Euroopan parlamentin päätöslauselma. The purpose of this is to ensure that there is a common and vigorous resolution by the European Parliament. Neuvoston on nyt käynnistettävä voimakas yhteinen turvallisuus- ja energiapolitiikka, josta voisi tulla todella uskottava kumppaniemme silmissä. It is now up to the Council to start vigorous common foreign security and energy policies that could become truly credible for our partners.

Sanan vigorous määritelmät

Esimerkit

  • a vigorous shrub

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja