BlogitViihdeVaihtoautotTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatReseptit

Sanan virtue käännös englanti-suomi

 • hyve
  Vaikuttaa siltä, että kärsivällisyys on hyve. Patience seems to be a virtue. Kärsivällisyys ei välttämättä ole hyve. Patience is not necessarily a virtue. Kärsivällisyys kaikissa asioissa on hyve, etenkin ulkopolitiikassa. Patience in all matters is a virtue, not least in foreign policy.
 • ansio
  Tämän direktiivin suurin ansio on jätehierarkian käyttöönotto. The greatest virtue of this directive is the adoption of the waste hierarchy. Arvoisa puhemies, Millerin mietinnön suurin ansio on pyrkimys kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan. Mr President, the main virtue of the report by Mr Miller is that it attempts a global approach. Ferberin mietinnön tärkein ansio on, että se panee pisteen aivan liian pitkään jatkuneelle kiistelylle. The chief virtue of the Ferber report is that it ends an argument that has gone on for only too long.
 • avu
  Hänen suurin avunsa ovat uskomattomat puhelahjat.Hän ei naisellisia avujaan peittele.BB-julkkis esittelee avujaan videolla.
 • etu
  Tämä on yhdennetyn suunnittelun etu. That is the virtue of integrated planning. Paitsi että tämä on hyve, se on ennen kaikkea valtava etu. This is not only a great virtue, but, more than anything, a huge advantage. Yksimielisyyssäännöllä on mielestämme se etu, että se turvaa tasapainon tehokkaammin sekä estää mahdolliset ristiriitatilanteet Euroopan unionin suurten ja pienten valtioiden välillä. We believe that the unanimity rule has the virtue of ensuring a greater balance and of avoiding possible conflicts between large and small countries within the European Union.
 • hallitus
  Vanhasen hallitus aloitti työnsä eilen.Taloyhtiön hallitus.Pitää kysyä vielä hallitukselta, sopiiko minun huomenna tulla teille.
 • hyvellisyys
 • siveys
 • valta
  En tarkoita nyt perinteisiä näkemyksiä pehmeän vallan eduista tai keskustelua vaihtoehtoisten valta-akseleiden tarpeesta. I am not talking about the traditional reference to the virtues of soft power or the debate on the need for alternative axes. poliittinen valta, taloudellinen valtaPera joutui kauhun valtaan.

Sanan virtue määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja