TietovisatHoroskooppiReseptitBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatNauris.fi

Sanan visible käännös englanti-suomi

 • näkyvä
  Miksi se ei saisi olla näkyvä? Why should this not be visible? Naisten asemasta taloudessa on tehtävä näkyvä. Women’s role in the economy must be made visible. Rauhanomainen näkyvä mielenosoitus riistäytyi käsistä. A peaceful visible demonstration ran out of control.
 • ilmeinen
  Kuorellisten munien kysymys on varsin ilmeinen ja selvä. The issue of eggs in shell is quite visible and clear. Kysymys tulevien sukupolvien kestävyydestä ei ole yhtä ilmeinen kuin se oli ennen, ja arvosteluni kohdistuu juuri tähän seikkaan. The issue of sustainability of future generations is not as visible as it was before and that is the criticism I have. Ensimmäinen edellytys: selvä ja ilmeinen ilmoitus kuluttajalle, toisin sanoen ei pelkästään mainintaa ainesosaluettelossa, vaan näkyvä ilmoitus esimerkiksi: "suklaa sisältää kasvirasvoja" .First condition: a clear, obvious indication for the consumer, that is not a simple mention in the list of ingredients, but a visible description such as "chocolate with vegetable fats' .
 • selvä
  Kuorellisten munien kysymys on varsin ilmeinen ja selvä. The issue of eggs in shell is quite visible and clear. Tavoitteen, eli Euroopan unionin jäsenyyden, olisi kuitenkin oltava selvä ja näkyvä. Nevertheless, the goal, namely the European Union, should be clearly visible. Yksi tärkeä asia on näkyvä ja näkymätön korruptio, joka on selvä ongelma monissa maissa ja joka kaivaa maata myös meidän demokratiamme alta. A significant factor in this is the visible and invisible corruption that is particularly problematic in a number of countries and which is undermining our democracy.
 • käytettävissä oleva
 • nähtävissä oleva
 • näkyvissä
  Ensimmäiset tuloksetkin ovat näkyvissä. Initial results are already visible. Jokaisen politiikan alan kustannukset ovat selkeästi näkyvissä. The costs associated with each policy area are clearly visible. Tämän uudistetun EU:n kestävän kehityksen strategian pitäisi olla selvästi näkyvissä ulkoapäin. This renewed EU sustainability strategy should be clearly visible from the outside.

Sanan visible määritelmät

Esimerkit

 • When the sun rises, the world becomes visible
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja