ViihdeTietovisatTV-ohjelmatReseptitBlogitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan visible käännös englanti-suomi

  • näkyväMiksi se ei saisi olla näkyvä? Why should this not be visible? Naisten asemasta taloudessa on tehtävä näkyvä. Women’s role in the economy must be made visible. Rauhanomainen näkyvä mielenosoitus riistäytyi käsistä. A peaceful visible demonstration ran out of control.
  • ilmeinenKuorellisten munien kysymys on varsin ilmeinen ja selvä. The issue of eggs in shell is quite visible and clear. Kysymys tulevien sukupolvien kestävyydestä ei ole yhtä ilmeinen kuin se oli ennen, ja arvosteluni kohdistuu juuri tähän seikkaan. The issue of sustainability of future generations is not as visible as it was before and that is the criticism I have. Ensimmäinen edellytys: selvä ja ilmeinen ilmoitus kuluttajalle, toisin sanoen ei pelkästään mainintaa ainesosaluettelossa, vaan näkyvä ilmoitus esimerkiksi: "suklaa sisältää kasvirasvoja" .First condition: a clear, obvious indication for the consumer, that is not a simple mention in the list of ingredients, but a visible description such as "chocolate with vegetable fats' .
  • selväKuorellisten munien kysymys on varsin ilmeinen ja selvä. The issue of eggs in shell is quite visible and clear. Tavoitteen, eli Euroopan unionin jäsenyyden, olisi kuitenkin oltava selvä ja näkyvä. Nevertheless, the goal, namely the European Union, should be clearly visible. Yksi tärkeä asia on näkyvä ja näkymätön korruptio, joka on selvä ongelma monissa maissa ja joka kaivaa maata myös meidän demokratiamme alta. A significant factor in this is the visible and invisible corruption that is particularly problematic in a number of countries and which is undermining our democracy.

Sanan visible määritelmät

Esimerkit

  • When the sun rises, the world becomes visible

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja