TV-ohjelmatBlogitReseptitNauris.fiHoroskooppiTietovisatVaihtoautot

Sanan vision käännös englanti-suomi

 • näky
  Kysyin itseltäni, eikö tämä näky ollutkin varoitus. I asked myself then whether this vision that I had was not a warning sign. Heillä oli näky siitä, miten Euroopan tulisi kahden maailmansodan jälkeen jatkaa rauhan ja hyvinvoinnin vallitessa. A vision of how, after two world wars, Europe could move forward in peace and prosperity. Mutta on tarpeellista kehittää ja pitää yllä pitkän aikavälin strategia ja näky, joihin liittyy perusteellinen kustannus- ja hyötyanalyysi. But it is necessary to develop and maintain a long-term strategy and vision, accompanied by a thorough cost-benefit analysis.
 • näkö
  Hän kertoi, että hänen on annettu tavata miestään vain kerran kuukaudessa. Miehen näkö on heikentynyt, hänellä on sydänvaivoja ja hänelle on kehittynyt luu-ruston kasvuhäiriö. She said that she was allowed to see her husband only once a month and that he suffered from worsened vision, heart weakness and flare-up of osteochondrosis. Näköä pidetään yleisesti ihmisen aisteista tärkeimpänä.Olipa kaverilla kokoa ja näköä!
 • näköaisti
  Nykyisin on olemassa teknologiaa, jolla voidaan auttaa henkilöjä, joiden muisti, näköaisti, kuuloaisti tai liikuntakyky on heikentynyt. Today, technologies have been developed that can help solve loss of memory, vision, hearing and mobility.
 • näkökyky
 • visio
  Meillä on oltava jonkinlainen visio markkinataloudesta. We need a vision of a market economy. Se on myös kulttuurienvälinen visio. It also has an intercultural vision. Näissä kahdessa julkilausumassa annetaan meille visio. These two statements give us a vision.
 • haave
  Nykyään se ei ole enää edes haave, vaan todennäköinen asia, joka toteutuu pian, kunhan sitoudumme työskentelemään sen hyväksi. Today it is not even a vision any more but a probability which will soon become a reality if we ourselves are committed to work for it. Olimme toivoneet, että etenemissuunnitelma herättäisi poliittista tahtoa toteuttaa haave kahdesta valtiosta, Israelista ja Palestiinasta, jotka elävät rauhanomaisesti rinnakkain. We had hoped that the road map would create the political will to implement the vision of two States, Israel and Palestine, living side by side in peace. Unionin perustajaisien haave koko maanosan sovinnosta ja yhdistämisestä, niin sanottu eurooppalainen unelma, on jo käynyt toteen. The founding fathers had a vision of a united and reconciled continent. That so-called European dream has now come true.
 • ilmestys
 • kangastus

Sanan vision määritelmät

Esimerkit

 • He tried drinking from the pool of water, but realized it was only a vision
 • He worked tirelessly toward his vision of world peace
 • He had a vision of the Virgin Mary
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja