ReseptitViihdeHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot

Sanan vocation käännös englanti-suomi

  • kutsumusBalkanin maiden luonnollinen kutsumus on liittyä Euroopan unioniin. The Balkans' natural vocation is to join the European Union. Kenellä on kutsumus kuulua Euroopan unioniin? Whose vocation is it to be a member of the European Union? Minun kalastajilleni kalastus on enemmän kuin työpaikka. Se on elämäntapa, perinne ja jopa kutsumus. For my fishermen, fishing is more than a job, it is a way of life, a tradition, even a vocation.
  • ammattiAmmatti- ja jatkokoulutusjärjestelmien pitää sopeutua rakennemuutokseen aina vain nopeammin. Vocational training and further education systems must be adapted ever more rapidly to changing employment structures. Ne ovat auttaneet lähentymisessä, ammatti- ja muussa koulutuksessa, mutta tietenkin on aina olemassa alueita, jotka kaipaisivat vielä tuntuvampaa apua. They have assisted convergence, vocational training and the education of the workforce, but of course there is always scope for them to help still more substantially. Lisäksi eurooppalaisen kelpoisuuden hankkiminen on enenevässä määrin tärkeä kriteeri ammatti- ja peruskoulutuksen ja tutkimuksen laadulle ja houkuttelevuudelle. Moreover, the European dimension in education is becoming an increasingly important criterion for the quality and appeal of vocational and general education and research.
  • elämäntehtävä

Sanan vocation määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja