HoroskooppiVaihtoautotViihdeBlogitReseptitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan vocational käännös englanti-suomi

  • ammatillinen
    Aihe: Ammatillinen koulutus Maghreb-maissa Subject: Vocational training in the Maghreb countries Aihe: Ammatillinen koulutus ja Euro-Välimeri-politiikka Subject: Vocational training and Euromediterranean policy Ammatillinen koulutus on sopeutettava työmarkkinoiden tarpeisiin. Vocational education and training must be adapted to the needs of the labour market.
  • ammatti-
    Ammatti- ja jatkokoulutusjärjestelmien pitää sopeutua rakennemuutokseen aina vain nopeammin. Vocational training and further education systems must be adapted ever more rapidly to changing employment structures. Ne ovat auttaneet lähentymisessä, ammatti- ja muussa koulutuksessa, mutta tietenkin on aina olemassa alueita, jotka kaipaisivat vielä tuntuvampaa apua. They have assisted convergence, vocational training and the education of the workforce, but of course there is always scope for them to help still more substantially. Lisäksi eurooppalaisen kelpoisuuden hankkiminen on enenevässä määrin tärkeä kriteeri ammatti- ja peruskoulutuksen ja tutkimuksen laadulle ja houkuttelevuudelle. Moreover, the European dimension in education is becoming an increasingly important criterion for the quality and appeal of vocational and general education and research.

Sanan vocational määritelmät

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja