TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptitTietovisatHoroskooppiViihde

Sanan vulnerable käännös englanti-suomi

  • altisSiten lapset ovat erityisen altis ryhmä. In this respect children are particularly vulnerable. Maa on hyvin altis radikaalien liikkeiden ja kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden vaikutuksille. The country is vulnerable to radical movements and international organised crime. Minusta tämä työntekijäryhmä on erityisen altis työnantajien hyväksikäytölle. I think that this category of worker is particularly vulnerable to abuse from employers.
  • haavoittuvaGuinea on tällä hetkellä helposti haavoittuva. Guinea is, at the moment, very vulnerable. Itämeri on matala ja ekologisesti hyvin haavoittuva. The Baltic Sea is shallow and very vulnerable ecologically. Lapset ovat erittäin haavoittuva ryhmä. Children constitute a particularly vulnerable group.
  • haavoittuvainenRauha on haavoittuvainen, ja se tarvitsee paljon huolenpitoa. Peace is vulnerable and requires intensive care. Itämeren biologinen monimuotoisuus on hyvin haavoittuvainen. The biological diversity of the Baltic Sea is very vulnerable. Lisäksi ala on erityisen haavoittuvainen kriisitilanteissa. In addition, the sector is particularly vulnerable at times of crisis.
  • herkkäVesi on herkkä luonnonvara, jonka merkitys on korvaamaton. Water is a vulnerable and invaluable natural resource. On ymmärrettävää, että alueen luonto on herkkä ja haavoittuva. It needs to be understood that nature and wildlife in the region are delicate and vulnerable. Kyseessä on epäilemättä herkkä alue, sillä kotimaani on täysin riippuvainen yhdestä toimittajasta eikä vaihtoehtoja ole. This area is definitely vulnerable, as my country is fully dependant on one supplier, without any other alternative so far.

Sanan vulnerable määritelmät

  • More or most likely to be exposed to the chance of being attacked or harmed, either physically or emotionally
  • More likely to be exposed to malicious programs or viruses

Esimerkit

  • You are vulnerable to be bullied by someone at school
  • Its okay to get vulnerable every now and again
  • a vulnerable PC with no antivirus software

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja