TietovisatReseptitHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatBlogitVaihtoautot

Sanan wanted käännös englanti-suomi

  • etsintäkuulutettuTämä mies on etsintäkuulutettu sotarikollinen, ja hänellä on läheiset suhteet islamistiseen terroristiryhmään Al Qa'idaan. This man is a wanted war criminal and has close ties to Islamist terrorist groups like Al Qa’ida. Etelä-Sudanin ihmiset vapautetaan orjuuden talosta, jota johtaa kansainvälisesti etsintäkuulutettu rikollinen Omar al-Bashir. The people of Southern Sudan are being liberated from the house of slavery which is headed by the internationally wanted criminal Omar Al Bashir.
  • etsittyJos etsitty henkilö suostuu luovutukseen, määräaika on kymmenen päivää. In the event of the wanted person consenting to their surrender, a period of ten days is stipulated.
  • haluttuSitä ei yksinkertaisesti haluttu ottaa todesta ja siksi katsottiin tietoisesti poispäin. Nobody wanted to admit what was happening and everybody simply turned a blind eye. Käytin sanaa "saattaneet", koska se, mitä siellä tapahtui, ei ollut tarpeen, sitä ei vaadittu eikä sitä haluttu. I use the word 'put' because what went on was not needed, not required, nor was it wanted. Se sai kannatusta ryhmien välisissä keskusteluissa, mutta sitä ei haluttu ottaa tähän mietintöön. The idea received support in discussions between the groups but no one wanted to include it in this report.
  • toivottuKoimme myös, ettei ensimmäinen asiakirja ollut niin perusteellinen kuin oli toivottu. Also it was felt that the first paper was not as detailed as people wanted. Kun naisille annetaan tämä oikeus, se merkitsee, että lapsen syntymää on toivottu ja että lapset voivat todella kehittyä, mikä on jokaisen perusoikeus. Giving women that power means that when children are born, they are wanted and are genuinely able to develop - something that is every child's basic right.

Sanan wanted määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja