ViihdeBlogitReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisat

Sanan warfare käännös englanti-suomi

  • sodankäyntiEnnalta ehkäisevä sodankäynti ei ole sen hyödyllisempää kuin autoritaaristen rakenteiden palauttaminen. Pre-emptive warfare is no more use than the reintroduction of authoritarian structures. Lopetetaan kaikki kemiallinen ja biologinen sodankäynti ja tuhotaan kaikki aseet ympäri maailmaa. Let us end all chemical and biological warfare and destroy all weapons around the world. Vaikka sodankäynti ei kuulu EU:n toimivaltaan, jäsenvaltiot haluavat rahoittaa yhteisiä militarisointiprojektejaan EU:n varoin. Although warfare does not fall within the competence of the EU, the Member States want to finance joint militarisation projects with EU money.
  • sotaSota tietoverkoissa ei ole tulevaisuuden haaste. Se on jo jokapäiväistä. Cyber warfare is not a challenge of the future: it has become an everyday practice. Minulla on henkilökohtaista ensi käden näyttöä tällaisten aseiden käytöstä: 1990-luvun lopussa eteläirakilaisia vastaan kemiallisin asein käyty sota. I have first-hand personal evidence of the use of such weapons: chemical warfare against the southern Iraqi people in the late 1990s. Silloin on sota kun meitä pommitetaan.
  • sotiminen

Sanan warfare määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja