VaihtoautotReseptitViihdeBlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan wealthy käännös englanti-suomi

 • varakas
  Pike ei ole varakas mies, ja korvauksen hankkiminen on kallista. Mr Pike is not a wealthy man and the cost of legal redress is high. Kyseessä on varsin varakas öljyvaltio, ja he jatkavat samaan malliin. It is quite a wealthy, oil-rich country and they will just carry on. Islanti on pieni, vakaa ja varakas demokratia sekä Naton ja Euroopan neuvoston perustajajäsen. Iceland is a small, stable and wealthy democracy and a founder member of NATO and the Council of Europe.
 • rikas
  . (NL) Eurooppa on rikas ja mahtava. - (NL) Europe is wealthy and powerful. Venäjä on tällä hetkellä niin rikas, että se pystyy ostamaan energiainfrastruktuuria koko Euroopasta. Russia is now wealthy enough to buy up energy infrastructure throughout Europe. Rikas luonto ympäröi meitä. Maankiertäjänä olen elänyt rikkaan elämän.
 • äveriäs
 • rikastua
  kulttuuri rikastuu
 • runsas
  runsas jouluateriaMyytävien lasiesineiden valikoima oli runsas ja monipuolinen.Männyn kukinta oli tänä keväänä Etelä- ja Keski-Suomessa runsas. (maaseudun tulevaisuus
 • vauras
  Se on suuri ja vauras maa, jossa vallitsee valtava sosiaalinen epätasa-arvo. It is a large, wealthy country with huge social inequalities. Se on tällä hetkellä vauras maa, maailman 11. suurin talous. It is now a wealthy country, the 11th largest economy in the world. Vojvodina on suhteellisen vauras alue verrattuna muihin Serbian alueisiin. Vojvodina is a relatively wealthy area compared with other areas of Serbia.
 • vaurastua

Sanan wealthy määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja