ViihdeHoroskooppiReseptitTietovisatTV-ohjelmatBlogitVaihtoautot

Sanan website käännös englanti-suomi

  • verkkosivustoAion tehdä parhaani huolehtiakseni siitä, että verkkosivusto saadaan käyttäjäystävälliseksi. I will do my best to see how the website can become user-friendly. Syömiseen liittyen voin sanoa, että Euroopan komissiolla on erittäin hyvä EU Mini-chefs -verkkosivusto. As far as eating is concerned, the European Commission has a very good EU MiniChefs website. Edellisellä puheenjohtajavaltiolla oli verkkosivusto "Europa", tai mikä sen nimi nyt olikaan - mutta emme ole kuulleet paljoakaan siitä tällä puheenjohtajakaudella. It had a website - 'Europa' or whatever it was, - but we have not heard much about it under this Presidency.
  • sivustoHyvä WWW-sivusto ei välttämättä ole ratkaisu. Simply having a good website may not be the answer. Myös Internet-sivusto on tällaisten asioiden jakamiseen soveltuva väline. The website is a potential tool for passing on such things, too. Vaalien alla Alankomaissa on perustettu Internet-sivusto nimeltä "geenwoorden.nl" (ei sanoja). In the run-up to the elections, there is a website in the Netherlands entitled ‘geenwoorden.nl’.
  • nettisivu
  • www-sivu

Sanan website määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja