TietovisatHoroskooppiBlogitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotReseptit

Sanan well-known käännös englanti-suomi

  • tunnettuHän oli tunnettu toimittaja ja blogikirjoittaja. He was a well-known journalist and blogger. Professori Hoti oli kuitenkin hyvin tunnettu. However, Professor Hoti really was very well-known. Tämä on tunnettu ja luultavasti myös luonnollinen reaktio. That is a well-known and also probably a natural reaction.
  • kuuluisaLause on kuuluisa, mutta monet tuntuvat unohtaneen sen. This is a well-known saying but many appear to have forgotten it. Kuuluisa ympäristöperiaate kuuluu "saastuttaja maksaa". Ei "saastuttajat maksavat". The well-known environmental principle is: the polluter pays, not: polluters pay. Tässä on jälleen kyseessä kuuluisa tilanne, jossa niin sanotusti pata kattilaa soimaa. Again we have the well-known policy of one sauce for the goose and another for the gander.
  • nimekäs
  • tuttuJärjestäytynyt pimeä työ on tuttu asia useilla tahoilla, niin paikallisväestön kuin viranomaistenkin keskuudessa. In many quarters, organised undeclared work is well-known, both among the local population and the authorities. Epäoikeutetun painostuksen" käsite on tuttu valuuttamarkkinoilla ja sitä käytetään hyvin usein. The meaning of the phrase 'unjustifiable pressures' in the exchange market is extremely well-known and it is used quite frequently. laatija. - (IT) Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, en halua viedä paljon ajastanne, koska tämä on varsin tuttu aihe. author. - (IT) Madam President, ladies and gentlemen, I will not take up a great deal of your time because this is a well-known topic.

Sanan well-known määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja