HoroskooppiTV-ohjelmatReseptitTietovisatJääkiekon MMVaihtoautotBlogitViihde

Sanan wherever käännös englanti-suomi

 • missä ikinäMissä ikinä sitä esiintyy, täytyy koko karja hävittää. Wherever it occurs, the whole flock or herd must be destroyed. Tämä on unionin perusarvo, jota meidän on puolustettava julkisesti ja usein missä ikinä se on mahdollista. This is a fundamental value of our Union which we must defend publicly and often wherever possible.
 • missä tahansaTerrorismi on väärin missä tahansa sitä esiintyykin. Terrorism is wrong wherever it occurs. Vastustamme aina kuolemanrangaistusta, sovellettiinpa sitä missä tahansa. As always, we condemn the death penalty wherever it is practised. Voimme kieltää mainonnan nuorten lehdissä, missä tahansa. We can say no advertising in young people's magazines, or wherever.
 • missä vainTarvitsemme kiireellistä toimintaa säilyttääksemme elinkelpoiset työpaikat missä vain se on mahdollista. We need urgent action to retain viable jobs wherever possible. EULEXin pitäisi omaksua vakuuttavampi kanta, ja sen pitäisi avustaa Kosovon viranomaisia missä vain voi, pyydettiinpä sitä tai ei. EULEX should adopt a more assertive stance and should assist the Kosovar authorities wherever it can, whether this is solicited or not. Minä olen valmis keskusteluun missä vain ja milloin vain, mutta toistan, että keskustelua on käytävä kansallisella tasolla. I personally will make myself available to participate in this debate, wherever and whenever you want me to, but I repeat that it is a debate that has to be won at national level.
 • mihin ikinä
 • mihin tahansaSijoitetaanpa hallintoa mihin tahansa, sitä olisi rahoitettava hallinnon otsakkeen puitteissa. Wherever it is created, administration should be funded under the heading of administration. Tästä on laadittava normit, ja myös lipunmyynnin on oltava asianmukaista, jotta Manchesterissa voi napinpainalluksella ostaa lipun mihin tahansa haluamaansa kohteeseen. We need standards on this, and we need proper ticketing so that you can press a button in Manchester and get a ticket to wherever you want to go. Parlamentin jäsenillä on tietenkin vapaus moittia tätä, mutta mielestäni on hyvin tärkeää, että mihin tahansa päädymmekin tässä, oikeudellinen varmuus toteutuu. Members of Parliament of course are at liberty to contest that, but I think it is very important that wherever we arrive in this, there is legal certainty.
 • mihin vain
 • missä ihmeessä
 • missä kummassa

Sanan wherever määritelmät

Esimerkit

 • Wherever have you been all my life?
 • You can sit wherever you like
 • Add quotations wherever they are needed
 • I see mistakes wherever I look

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja