Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan whim käännös englanti-suomi

  • oikku
    Jos se on peli tai oikku, voi sanoa ei, mutta se on tavanomaista toimintaa. If it is a game, a whim, you can say no, but it is business as usual. Emme voi hetkeäkään antaa elätellä ajatusta, että jonkun johtajan oikku voisi voittaa enemmistön tahdon. We cannot entertain the thought for one moment that the whim of some leader can prevail over the will of the majority.
  • mielijohde
    Turva-aita on siis purettava, mutta vasta sitten, kun sitä ei enää tarvita, sillä se ei ole mikään hetken mielijohde. Let it disappear then, yes, but when it has no more reason to be there – for it is not there on a whim. Parlamentin vaatima korotus ei ole hetken mielijohde, vaan sen tarkoitus on tuoda hyötyä Euroopan unionin kansalaisille. The increase that Parliament is requesting is not a whim but is designed to benefit the citizens of the European Union. Kuten Italian tasavallan presidentti Giorgio Napolitano totesi parlamentin edellisellä istuntojaksolla, perustuslaki ei ole hetken mielijohde, päähänpisto eikä pelkkä hyllyn koriste. As the President of the Italian Republic, Giorgio Napolitano, said in this Chamber during the last part-session, the Constitution is not a caprice, a whim or mere ornament.
  • päähänpisto
    Päätös ottaa kymmenen uutta jäsenvaltiota ei ole mikään äkillinen päähänpisto, joka voitaisiin kyseenalaistaa siihen liittymättömistä syistä. The decision to bring in ten new Member States is not some whim, which might be called into question by unrelated events. Kuten Italian tasavallan presidentti Giorgio Napolitano totesi parlamentin edellisellä istuntojaksolla, perustuslaki ei ole hetken mielijohde, päähänpisto eikä pelkkä hyllyn koriste. As the President of the Italian Republic, Giorgio Napolitano, said in this Chamber during the last part-session, the Constitution is not a caprice, a whim or mere ornament.

Sanan whim määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja