TV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatBlogitViihdeVaihtoautot

Sanan widespread käännös englanti-suomi

  • laaja
    Tämä on todellinen ja laaja ongelma. It is a genuine, widespread problem. Lisäksi siellä on uhkana laaja nälänhätä. In addition, widespread famine is threatening. Tämä on siis paljon vakavampaa ja laaja-alaisempaa. This is therefore far more serious and more widespread.
  • laajalle levinnyt
    Kyseessä on varsin laajalle levinnyt ongelma. It is a problem that is fairly widespread. Lihavuus on eittämättä laajalle levinnyt ongelma. It is certainly the case that widespread obesity exists. Ensiksikin meillä on laajalle levinnyt huoli EIP:n avoimuudesta. Firstly, there is widespread concern about the EIB's transparency.
  • yleinen
    Tässä täysistunnossa vallitsee yleinen tyytyväisyys. In this Chamber, there is widespread satisfaction. Raiskaukset ovat yleinen, järjestelmällinen ja organisoitu käytäntö. Rape is a widespread, systematic and organised practice. Porsaanreiän etsiminen joka laista on yleinen inhimillinen heikkous. Finding a loophole in every law is a widespread human weakness.

Sanan widespread määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja