TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogitReseptitViihde

Sanan wipe out käännös englanti-suomi

  • kaatuaPihakoivu kaatui myrskyssä.Viljarekka kaatui ojaan Partalantiellä. (esaimaa.fiVettä kaatui lattialle.
  • pyyhkäistä pois
  • pyyhkiäIlmaston lämpeneminen Afrikassa uhkaa pyyhkiä pois sen vaatimattoman edistyksen, johon on päästy vuosituhannen kehitystavoitteisiin pyrittäessä. Global warming in Africa threatens to wipe out the modest progress that has been made towards the Millennium Development Goals. Mikään kommunismin vastainen musta rintama ei voi pyyhkiä pois sosialismin valtavaa panosta, sen ennennäkemättömiä saavutuksia ja sen aikaansaamaa ihmisten hyväksikäytön lopettamista. No black anti-communist front can wipe out the huge contribution made by socialism, its unprecedented achievements and its abolition of the exploitation of man by man. EU haluaa osoittaa, että se kuuntelee vastalauseita ja että se haluaa torjua köyhyyttä, jotta se voisi parantaa imagoaan ihmisten silmissä ja jotta se voisi pyyhkiä pois vanhat ja uudet rikoksensa. The ?U wants to show that it is listening to the protests, that it is interested in combating poverty, in order to improve its image in the eyes of the people, in order to wipe out old and new crimes.
  • tuhotaEnsinnäkin vastustamme valvomattomia raivaustoimia, joilla voidaan tuhota arvokkaita laatuviinejä tuottavia arvokkaita tuotantoalueita. firstly, no to uncontrolled grubbing up which can wipe out valuable production areas producing valuable quality wines; Sen päämääränä on tuhota kokonainen kansakunta ja toteuttaa ääriryhmien sovinistisia laajentumissuunnitelmia? Its objective is to wipe out an entire nation and implement the chauvinist expansionist plans of its most extreme elements...

Sanan wipe out määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja