BlogitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatVaihtoautotViihdeReseptit

Sanan wonderful käännös englanti-suomi

  • ihanaArvoisa puhemies, tuoksu oli aivan ihana! What a wonderful aroma there was, Mr President! Puheenne oli aivan ihana ja kuulosti erinomaiselta. It is really wonderful and it all sounds excellent. Tiedän, että kielteinen nostalgia on nykyään muodissa: oi, kuin ihana Eurooppa oli 10 tai 20 vuotta sitten. I know that negative nostalgia is currently in fashion: oh, how wonderful Europe was 10 or 20 years ago.
  • loistavaParlamentilla on loistava puhemies. Parliament has a wonderful President. Nuoret liikkeellä on loistava aloite. Youth on the Move is a wonderful initiative. Meidän on tunnustettava tämä loistava saavutus. We must recognise this wonderful achievement.
  • hienoTämä on hieno saavutus kuluttajien ja maanviljelijöiden kannalta. This is wonderful success for consumers and farmers. Kansainvälinen rahasto on hieno juttu, jolle annamme tukemme. The World Fund is a wonderful thing, which we support. Se on hieno ajatus, joka ansaitsee menestyksen. It is a wonderful concept and one that deserves to succeed.
  • ihmeellinenMaltassa Irlantia pidetään esimerkkinä siitä, miten voi olla Euroopan unionin jäsen ja ihmeellinen talousmenestys ja pysyä silti puolueettomana. In Malta, Ireland is being used as an example of how you can be a Member of the European Union and a wonderful economic success and still remain neutral.
  • mainioInternet on mainio asia, mutta kuten niin monilla muillakin mainioilla asioilla, sillä on myös varjopuolensa, ja niihin kuuluu myös Internetin väärinkäyttö. The Internet is a wonderful thing, but, just like any other wonderful thing, it also has a negative side: that includes abuse of the Internet. Nyt, kun Lissabonin sopimus on voimassa, meillä on mainio tilaisuus järjestää sopimusta ja unionia käsittelevä tiedotuskampanja. Today, when the Treaty of Lisbon is now in force, we have a wonderful opportunity to run an information campaign about the treaty and the Union.

Sanan wonderful määritelmät

Esimerkit

  • They served a wonderful six-course meal.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja