ReseptitHoroskooppiVaihtoautotViihdeBlogitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan worth käännös englanti-suomi

 • arvoinen
  Kysymys on esittämisen arvoinen. It is a question worth asking. Minusta asia on harkitsemisen arvoinen. I think that is worth considering. Muutoin se ei ole paljonkaan arvoinen. Otherwise it is not worth very much.
 • arvo
  Katsokaa, mikä sen arvo on tänään. Look at what it is worth today. Markkinoinden arvo on vuosittain 90 miljardia euroa. This is a market worth EUR 90 billion annually. Kun euro otettiin käyttöön, sen arvo oli 1,17 Yhdysvaltain dollaria. On its introduction the euro was worth USD 1.17.
 • kultainen
  Annoimme isälle 50-vuotislahjaksi kultaisen kynän.Olit todella kultainen, kun autoit minua.Sinulla on kultainen vauva.
 • kyvytp
  On kannattavaa kannustaa kaikkia, jotka aikovat ryhtyä tieteelliseen työhön; monilla naisilla on tarvittavat lahjat tähän, ja olisikin harmillista menettää nämä piilevät kyvyt. It is worth encouraging anyone who is up to it to take up scientific work; many women have such capabilities, and it would be a shame to miss out on this potential.
 • omaisuus
  Hän maksoi siitä omaisuuden!
 • väärti
  En ole oikein varma siitä, onko heinäkuun sovittelulla nyt paljoakaan merkitystä, mutta marraskuun sovittelu on hintansa väärti. I am not too sure whether the July conciliation still serves much purpose, but the November conciliation proves its worth. Oli se sen väärti!Onko tuo nyt sen väärti?

Sanan worth määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja