Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan worth käännös englanti-suomi

 • arvoinen
  Kysymys on esittämisen arvoinen. It is a question worth asking. Minusta asia on harkitsemisen arvoinen. I think that is worth considering. Muutoin se ei ole paljonkaan arvoinen. Otherwise it is not worth very much.
 • arvo
  Katsokaa, mikä sen arvo on tänään. Look at what it is worth today. Markkinoinden arvo on vuosittain 90 miljardia euroa. This is a market worth EUR 90 billion annually. Kun euro otettiin käyttöön, sen arvo oli 1,17 Yhdysvaltain dollaria. On its introduction the euro was worth USD 1.17.
 • väärti
  En ole oikein varma siitä, onko heinäkuun sovittelulla nyt paljoakaan merkitystä, mutta marraskuun sovittelu on hintansa väärti. I am not too sure whether the July conciliation still serves much purpose, but the November conciliation proves its worth. Oli se sen väärti!Onko tuo nyt sen väärti?
 • ajaksi
 • edestä
  Tämä sopimus antaa meille kalaa noin 10 000 000 ecun edestä. This agreement gives us approximately ECU 10 million worth of fish. Vuosittain alueiden välillä liikkuu tavaroita ja palveluita yli 50 miljardin euron edestä. We have goods and services worth EUR 50 billion crossing the ocean annually. Kuitenkin me laskemme EU:ssa 50 miljoonan euron edestä kuollutta turskaa takaisin mereen. Yet this year, within the EU, we will dump EUR 50 million worth of dead cod back into the sea.
 • kultainen
  Annoimme isälle 50-vuotislahjaksi kultaisen kynän.Olit todella kultainen, kun autoit minua.Sinulla on kultainen vauva.

Sanan worth määritelmät

 • A village in Kent, England
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja