ReseptitHoroskooppiBlogitTietovisatViihdeVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan yardstick käännös englanti-suomi

  • jaardin mitta
  • mittapuu
    Se on mittapuu kansalaisille, ja kansalaiset ovat mittapuu meille. That is the yardstick the public will apply, and public opinion should be our own yardstick. Elintarvikkeiden turvallisuus on tietenkin tärkein mittapuu tässä asiassa. Food safety is of course the yardstick in this area. Tämä on kriittinen mittapuu Turkin etenemisessä kohti Euroopan unionia. That is the critical yardstick of Turkish progress towards the European Union.
  • mittatikku
    Kirgisian viranomaisten suhtautuminen ennenaikaisten parlamenttivaalien järjestämiseen on myös tärkeä mittatikku. The Kyrgyz authorities’ attitude towards the calling of early parliamentary elections will also be a key yardstick. Humanitaarinen oikeus on se mittatikku, jolla me voimme osoittaa, onko tuo moraalinen imperatiivi meitä vain retorisesti elähdyttävä vai todella tekoja ja toimintaa aikaan saava. Humanitarian law is that yardstick by which we can show whether that moral obligation is just some kind of rhetorical stimulus for us or something that leads to deeds and action.

Sanan yardstick määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja