BlogitTietovisatReseptitNauris.fiHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan yet käännös englanti-suomi

 • vielä
  Hanke ei kuitenkaan ole vielä alkanut. However, it has not yet begun. Tällaista lainsäädäntöä ei ole vielä olemassa. No such legislation yet exists. Aiheutuuko siitä vielä lisäkustannuksia? Will yet more costs be incurred?
 • kuitenkin
  Tämä ei kuitenkin ole lainkaan totta. Yet this is completely untrue. Tällainen ajatus on kuitenkin saanut jalansijaa. Yet that notion has taken hold. Saavutuksemme ovat kuitenkin epätasaisia. Yet our achievements are uneven.
 • silti
  Haluaisin silti esittää vielä lisäkysymyksen. Yet I do have a supplementary. Silti meidän on muistettava se. Yet we have to take note of it. Silti Nepal ei ole vasallivaltio. Yet Nepal is not a vassal state.
 • edelleen
  Mutta me vain tuotamme iloisesti edelleen. Yet we happily go on producing. Intian talous on kuitenkin edelleen täynnä ristiriitoja. Yet India’s economy remains full of paradoxes. Yksi asia on kuitenkin edelleen täysin selvä: historia. Yet, one thing remains clear, and that is history.
 • huolimatta
  Siitä huolimatta spredit lisääntyvät. And yet the spreads increased. Siitä huolimatta meillä ei ole syytä juhlia. Yet we have nothing to celebrate. Siitä huolimatta meille tarjotaan vain tyhjiä sanoja.Yet we are treated to empty words.
 • lisäksi
  Emme kuitenkaan voi hyväksyä lisäksi vielä Turkkia. But we cannot yet integrate Turkey too. Lisäksi se on geenimanipuloitu tuote. And yet they are genetically modified products. Lisäksi, kuten tiedämme, Lissabonin sopimus ei ole vielä voimassa. In addition, as we know, the Lisbon Treaty is not yet in force.
 • mutta
  Mutta tämä järjestelmä ei toimi. Yet that system does not work. Mutta me vain tuotamme iloisesti edelleen. Yet we happily go on producing. Mutta kuinka paljon enemmän on raiskattu? Yet, how many more rapes were there?
 • vaan
  Emme ole vielä tien päässä vaan kaukana siitä. We have not yet reached the end of the road - far from it. Sikiö ei kuitenkaan edes ole kehon osa vaan pohjimmiltaan erillinen. Yet a foetus is not even part of the body. It is essentially different. Kyproslaiset eivät kuitenkaan tee päätöstä ainoastaan päällään vaan myös sydämellään. Yet Cypriots choose not only with their minds, but also with their hearts.
 • entistäkin
  Järjestelmä vaatii myös jäsenvaltioita tekemään entistäkin enemmän rikollisia tekoja kaupallisten markkinoiden sääntelemiseksi. It also requires Member States to create yet more criminal offences to regulate the commercial market. Lisäksi kyseinen toiminta tekee merimiesten elinoloista entistäkin vaarallisemmat, ja merimiehet työskentelevät jo muutenkin hankalissa olosuhteissa. Besides, these acts make living conditions yet more dangerous for sailors who already have to do their work under difficult conditions. Tämän kansallisen identiteettimme ja taloutemme kannalta entistäkin tuhoisamman ajattelutavan lisäksi meidän on pidettävä mielessä, että pahin on vielä edessä. Yet in addition to this philosophy of destroying even further our national identities and economies, we must bear in mind the fact that the worst is yet to come.
 • ja kuitenkin
  Ja kuitenkin tätä rikkomusta vähätellään. And yet, this breach is taken lightly. Ja kuitenkin siteemme näihin maihin ovat erittäin vanhat. And yet we have historic links with these countries. Ja kuitenkin meidän pitäisi laskea nämä maat Schengen-alueelle? Yet we are supposed to allow these countries into Schengen?
 • ja sittenkin
 • jo
  He ovat kuitenkin jo monipuolistaneet toimintaansa. Yet they have already diversified. Mutta jo nyt valitamme eräitä heikkouksia. Yet we already regret certain weaknesses. Oletteko jo valmiita?
 • joko
  Lapsi häviää tässä kilvassa usein, kun mahdolliset vanhemmat sanovat joko ”ei, kiitos” tai ”ei vielä”. The child often loses with the potential parents saying either 'no, thank you,' or 'not yet'. Komission edustaja tyytyy kuitenkin vain tukemaan asianajajien vaatimuksia joko kokeesta tai harjoitusjaksosta eikä osaa vastata minulle. The Commissioner continues to support the demands of lawyers who ask for either an examination or a work placement, yet cannot answer me. Muutamissa tapauksissa jäsenvaltioiden prioriteetit ovat poikenneet toisistaan, ja joko julkisen tai yksityisen kumppanuuden (partnershipin) käsitettä ei ole vielä kovin pitkälle kehitetty. In several cases, Member States have had different priorities, while the notion of public or private partnership is not yet well developed.
 • sitäkin
  Sitäkin suuremmalla syyllä sellaisen järjestelmän arvioiminen, joka ei ole vielä toiminnassa, olisi varsin uskaliasta. The assessment of a system that is not as yet operational will only be even more risky. Sitäkin parempaa olisi kuitenkin puhua yksiäänisesti, ainakin maailmaa järisyttävistä konflikteista. Yet what would be better still would be to speak with a single voice, at least on the conflicts shaking the world. Tämä on sitäkin tärkeämpää, kun otetaan huomioon, ettei tietyillä jäsenvaltioilla vielä ole järjestelmällistä turvapaikkalainsäädäntöä. This becomes all the more important if we consider that some Member States do not yet have a systematic law on asylum.
 • tähän mennessä
  Tähän mennessä siitä ei ole ollut puhettakaan. But this is not in the offing as yet. Ette ole vielä tähän mennessä vastannut kysymyksiin. As yet we have had no answer from you. Tähän mennessä sellaista ei ole tuotu käsittelyyn. Nothing has yet been placed on the table.
 • toistaiseksi
  Toistaiseksi yksimielisyyttä ei ole saavutettu. As yet, there is no consensus. Toistaiseksi oikeustoimia ei ole vireillä. As yet we do not have a legal case. Toistaiseksi emme ole saaneet aikaan mitään lisäarvoa. Yet we have provided no added value.
 • vieläkään
  Emme ole vieläkään saaneet vastausta. We have as yet received no reply. Kukaan ei vieläkään osaa sitä kertoa. No-one has yet managed to tell them. Emme ole vieläkään päässeet tässä asiassa ratkaisuun. We have not yet actually finalised this issue.
 • vieläkin
  Olemme kuitenkin menneet vieläkin pitemmälle. Yet we have gone even further. Arvoisa herra puhemies, suomenkielisessä käännöksessä esiintyy vieläkin käännösvirhe. Mr Chairman, yet another translation error has appeared in the Finnish translation. Näin ei ole kuitenkaan vielä tehty, ja menettelytapaa leimaa vieläkin avoimuuden puute. Yet this is not being done; the procedure is still marked by a lack of transparency.

Sanan yet määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • He has never yet been late for an appointment;   I’m not yet wise enough to answer that;   Have you finished yet?
 • The workers went to the factory early and are striking yet
 • The riddle will be solved yet
 • Ive yet to see him. — I have not yet seen him
 • I had yet to go to a convention. — I had not yet gone to a convention
 • He seemed yet to be convinced. — He seemed not yet to have been convinced
 • There are two hours yet to go until our destination
 • K-2 is yet higher than this
 • I thought I knew you, yet how wrong I was
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja