ViihdeReseptitVaihtoautotTietovisatBlogitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan young käännös englanti-suomi

  • nuoriVoidaankin sanoa, että se on vielä hyvin nuori. That means it is still very young. Tällaisia tietoja ei annettu, kun olin itse nuori. It was not around when I was young. Maghreb-maista peräisin oleva nuori ei voi saada. A young person from the Maghreb cannot.
  • jälkeläinen
  • jälkeläiset
  • nuoretNämä nuoret ovat aivan yhtä kyvykkäitä kuin nuoret missä tahansa muualla. These young people are every bit as capable as young people everywhere. Nuoret ihmiset vaativat tosiasioita. Young people are asking for facts. Nuoret maahanmuuttajat ovat aina etu. Young immigrants are always an asset.
  • nuorisoTämän päivän nuoriso huolehtii tulevaisuuden Euroopasta. The young people of today will be the Europe of tomorrow. Nuoriso lähtee pois, koska se ei kotiseudullaan näe enää tulevaisuutta. Young people are leaving because they see no future there. Albanialainen nuoriso on hyvin monilukuinen. Young people form a high proportion of the Albanian population.
  • poikanenLinnunpoikaset ovat jo lentäneet pesästä.Olinhan siihen aikaan vasta poikanen.
  • poikasetNäin toimimalla he vaarantavat varannon hävittämällä katkaravun poikaset, jotka ovat juuri tällä rannikkokaistaleella. By so doing, they put resources at risk by devastating young shrimp stocks, which are found precisely in this coastal area. Itämeren joet ovat tuottaneet poikaset, jotka ovat vaeltaneet hyödyntämään merialueen ravintovaroja: katkarapuja ja pienempiä kaloja. The rivers flowing into the Baltic have produced young that have migrated to feed on what the sea areas have to offer: shrimp and small fish.

Sanan young määritelmät

  • for the younger of two people having the same given name

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja