ViihdeVaihtoautotBlogitTietovisatTV-ohjelmatReseptitHoroskooppi

Sanan adelante käännös espanja-suomi

 • eteenpäinMeidän on mentävä eteenpäin ja suunnattava katseemme eteenpäin. Debemos avanzar y mirar hacia adelante. Siitä huolimatta olemme sanoneet, että se on askel eteenpäin, mutta miksi se on askel eteenpäin. Pese a ello, hemos dicho que es un paso adelante y ¿por qué es un paso adelante? Tienä oleminen tarkoittaa liikkumista eteenpäin. Ser camino es seguir adelante.
 • aloittaaRyhmä voi luottaa komission tukeen, kun koko työryhmä aloittaa työnsä myöhemmin ensi vuonna. El grupo puede contar con el apoyo de la Comisión cuando el equipo al completo emprenda su labor más adelante el próximo año. Odotan innokkaasti tuohon kokoukseen osallistumista ja toivon, että lopultakin voimme aloittaa ajamaan asioita uudelleen eteenpäin. Deseo asistir a dicha reunión y espero que al menos podamos llevar las cosas hacia adelante de nuevo. ECR-ryhmän puolesta. - (EN) Arvoisa puhemies, saanen aloittaa kiittämällä jäsen Casinia hänen tekemästään työstä tämän toimielinten sopimuksen saavuttamiseksi. en nombre del Grupo ECR. - Señora Presidenta, permítame empezar dando las gracias al señor Casini por el trabajo que ha realizado para sacar adelante este Acuerdo interinstitucional.
 • edelläEn pidä siitä - pidän aina enemmän siitä, että parlamentti on komissiota edellä. No me gusta que ocurra, siempre prefiero que el Parlamento se adelante a la Comisión. Pari sivua myöhemmin kuitenkin todetaan, että edellä mainittu instituutti todellakin perustetaan, mutta aikaisintaan vasta vuonna 2009. No obstante, un par de páginas más adelante se afirma que dicho instituto será creado, pero no antes de 2009. Toiseksi todettakoon, että juuri edellä mainitun vuoksi komission on vastedes toimittava toisin ja noudatettava jäsenvaltioissa sovellettua keskeyttämisperiaatetta. Por eso, en segundo lugar, la Comisión debería seguir en adelante un procedimiento distinto, a saber, adoptando el principio de discontinuidad que se aplica en el ámbito nacional.
 • edessäMielestäni tämä on hyvin tärkeää sen kannalta, mikä on edessä. Creo que será muy importante en adelante. Olemme kuulleet tässä keskustelussa uusia vetoomuksia edessä olevaan toiseen suureen hätään liittyen. En este debate hemos escuchado renovados llamamientos para dar un nuevo salto adelante. Toiseksi edessä on laajentuminen. Tarpeet kasvavat. Segundo, de ahora en adelante tenemos la ampliación. Las necesidades son mayores.
 • kaikin mokominVoitte kaikin mokomin hyväksyä ehdotuksen, jos saatte tarpeeksi tukea neuvostolta; voitte tehdä täsmälleen niin kuin Kreikka teki. Si cuentan con apoyo suficiente en el Consejo, pueden seguir adelante; pueden hacer justo lo que hizo Grecia. Jos te haluatte Euroopan unionin jäseneksi valtion, joka on yhä ylpeä kansanmurhista ja joka tukee terrorismia, niin hyväksykää se kaikin mokomin. Si queremos que forme parte de la Unión Europea un país que aún se enorgullece del genocidio y que apoya el terrorismo, entonces adelante y aceptémoslo.
 • lähtienTästä lähtien asiat ovat paremmin. De ahora en adelante, las cosas serán mejores. Ajatelkaa tästä lähtien mitä sanotte! ¡De ahora en adelante, piense antes de hablar! Tästä lähtien tämä on mahdollista. De ahora en adelante, será posible hacerlo.
 • ole hyvä
  Ei ole hyvä asia, että jotkin maat jatkavat ratifiointia samaan aikaan kun toiset ovat julistaneet tekstin kuolleeksi. No es bueno que algunos países sigan adelante con la ratificación mientras otros han declarado muerto el texto. Tässä lippusi, ole hyvä.–Kiitos, ruoka oli hyvää. –Ole hyvä.
 • ole hyvä vain
 • olkaa hyväOlen suvaitsevaisella tuulella, arvoisa komission jäsen, mutta olkaa hyvä. Estoy con un estado de ánimo generoso, Señor Comisario, adelante. Jos haluatte tehdä itsestänne naurunalaisia, niin olkaa hyvä. Si quieren hacer el ridículo hoy, adelante. Jäsen Salafranca, jos haluatte pitää työjärjestyspuheenvuoron, olkaa hyvä. Señor Salamanca, si usted tiene una cuestión de orden, adelante, por favor.
 • olkaa hyvä vain

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja