ReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeBlogitVaihtoautotTietovisat

Sanan algunos käännös espanja-suomi

  • jokunen
    Ryhmämme on pannut merkille, että näiden ehdotusten joukossa on myös jokunen varovainen edistysaskel. Nuestro Grupo ha tomado nota de algunos tímidos avances entre dichas propuestas. Arvoisa puhemies, keskustelimme jokunen kuukausi sitten transatlanttisten suhteiden vahvistamisesta. . Señor Presidente, hace algunos meses mantuvimos un debate sobre la intensificación de las relaciones transatlánticas. Jokuset ovat yrittäneet.
  • muutama
    Meillä on vielä muutama kuukausi aikaa. Todavía tenemos algunos meses. Nyt muutama sana biopolttoaineista. Ahora, algunos comentarios sobre los biocarburantes. Täällä on muutama jäsen, joka voi vain vahvistaa tämän. Sólo algunos diputados podemos corroborarlo.
  • vähän
    Voitaisiin sanoa, että teette liian vähän liian myöhään. Algunos dirán que se ha hecho demasiado poco, demasiado tarde. Jotkut teistä sanoivat: "Se on liian vähän liian myöhään." Algunos de ustedes han dicho eso de "Es demasiado poco y demasiado tarde". Koska aikaa on vähän, keskityn ainoastaan muutamaan kohtaan. Como tenemos poco tiempo me limitaré a comentar algunos puntos.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja