HoroskooppiReseptitViihdeBlogitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot

Sanan aliado käännös espanja-suomi

  • liittolainenSiitä, että meillä on vain muutama pysyvä liittolainen. Porque tenemos pocos aliados permanentes. Euroopan unioni ei ole sotilaallinen liittolainen. La Unión Europea no es un aliado militar. Yksikään eurooppalainen liittolainen ei halunnut toimittaa niitä. Ningún aliado europeo estuvo dispuesto a ofrecerlos.
  • liittoutunut
  • ystävä
    Marokko on Euroopan ystävä ja strateginen liittolainen, eikä ystävien kesken pidä olla epäilyksiä tai väärinkäsityksiä. Marruecos es un país amigo, un aliado estratégico de Europa, y entre amigos no es bueno que haya dudas o malentendidos. Ääriliikkeet ovat yhä ajankohtainen uhka, ja niillä on vaaliuurnilla pahaa-aavistamaton ystävä - passiivisuus. El extremismo sigue siendo una amenaza actual y los extremistas tienen un aliado involuntario en las urnas: el letargo. Arvoisa puhemies, Tunisia on Euroopan unionin ystävä ja liittolainen, arabimaailmassa ainutkertainen vauras, edistyksellinen, moderni ja meritokraattinen maallinen yhteiskunta. en nombre del Grupo ECR. - Señor Presidente, Túnez es un país amigo y aliado de la Unión Europea, una sociedad secular próspera, progresista, moderna y meritocrática, única en el mundo árabe.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja