BlogitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeTietovisatVaihtoautotReseptit

Sanan bien käännös espanja-suomi

 • hyvin
  Ruotsin taloudella menee hyvin - todella hyvin. La economía sueca va bien, muy bien. Uskonkin, että tämä toimii hyvin. Por eso creo que funcionará bien. Se osoittaa, miten hyvin teimme työmme. Esto muestra lo bien que hicimos nuestro trabajo.
 • hyväTämä on hyvä, mutta ei tarpeeksi hyvä. Esto está bien, pero no es suficiente. Se on hyvä, muttei tarpeeksi hyvä. Esto está bien, pero no es suficiente. Hyvä on, hyvä jäsen de Rossa, teemme niin. Muy bien, señor de Rossa, así se hará.
 • okeiAa, okei, et sit vastaa.Okei, no mitä mieltä oot sit täst?
 • hyödykeViestintä on julkinen hyödyke. La comunicación es un bien público. Veri ei ole vain hyödyke muiden joukossa. La sangre no es un bien como los demás. Kala on kaikille meille niukasti saatava hyödyke. El pescado es para todos nosotros un bien escaso.
 • omaisuusHenkinen omaisuus on arvokasta. La propiedad intelectual es un bien preciado. Omaisuus on annettava takaisin ja pakolaisten paluuoikeus taattava. Se deben devolver los bienes y se debe garantizar el derecho de los refugiados a volver. Terveys on kansalaisille arvokkain omaisuus, ja he katsovat, että heidän valitsemansa poliittiset edustajat ovat vastuussa siitä. La salud es para éstos últimos el bien más preciado, y hacen responsables de ella a sus representantes políticos.
 • aika
  Olemme kaikki hyvin tietoisia siitä, että aika on loppumassa. Todos sabemos muy bien que ya se está acabando el tiempo. Epäilyttää aika lailla, olemmeko saavuttaneet tämän. Más bien dudo que lo hayamos conseguido. Milloin sitten on sopiva aika keskustella kansanmurhasta? Entonces, ¿cuándo viene bien hablar de genocidio?
 • ihanTässä ei ole kaikki ihan kohdallaan. Aquí hay algo que no está bien. Tunnen tällaisen käytännön ihan liian hyvin enkä halua sellaista. Conozco pero que muy bien esta práctica y no la quiero. Tämä on ihan hyvä, mutta nämä eivät ole kasvun syitä, vaan sen seurausta. Todo eso está muy bien, pero éstas no son las causas del crecimiento, sino su resultado.
 • kauppatavaraOnko energia "yhteishyvä" vai yksi kauppatavara muiden joukossa? ¿La energía es un "bien común" , o una simple mercancía? Kaikkien energiansaannin varmistavan Euroopan rakentaminen edellyttää sen tunnustamista, että energia on ihmisten julkinen oikeus eikä mikään kauppatavara. Hay que crear la Europa de la energía por todos los medios reconociendo que la energía es un derecho público de la humanidad, no un bien de consumo.
 • kunnollaTilanne ei ole siellä kunnolla hallinnassa. No se controla bien la situación. Päätöksiä on harkittava kunnolla. Es necesario que pensemos bien las decisiones. Kuten kaiken musiikin, senkin pitää olla kaunis sävelmä ja kunnolla sovitettu. Como toda música, tiene que estar bien afinada y adecuadamente orquestada.
 • kunnossaMutta sen jälkeen olen voinut hyvin ja olen varsin hyvässä kunnossa! Y, sin embargo, estoy bien, ¡en plena forma! Olisi valhe väittää, että kaikki on kunnossa. Decir que todo va bien sería mentir. Tähän asti kaikki on kunnossa. Hasta aquí todo está muy bien.
 • kunnossa oleva
 • mahtavaa
 • melkoTästä näkökulmasta tarkasteltuna tilanne on melko hyvä. Desde este punto de vista, está bastante bien. Se on yleensä sujunut käytännössä melko hyvin. En la práctica normalmente eso ha funcionado bastante bien. Ensimmäinen kierros 31. lokakuuta sujui melko hyvin. La primera vuelta transcurrió bastante bien el 31 de octubre.
 • normaaliVoin vain toistaa sen, mitä sanoin, että asiaa arvioidaan ja se on normaali menettely, jota sovellamme kaikkiin jäsenvaltioihin Kypros mukaan luettuna. Pues bien, puedo simplemente repetir lo que he dicho, que se realizará una evaluación y este es el procedimiento normal que aplicamos a todos los Estados miembros, entre ellos Chipre.
 • OKSe hotelli oli ihan OK.Oletko sää OK? Toi näytti aika pahalta.Jos hän hoitaa ne asiat omalla ajallaan niin se tietysti on ihan OK.
 • omaisuuserä
 • sangenSe on sangen byrokraattinen lähestymistapa. Es un enfoque más bien burocrático. Surullista kyllä Liettuan nuorten tulevaisuudennäkymät ovat tällä hetkellä sangen synkät. Desgraciadamente, las actuales perspectivas de los jóvenes en Lituania son más bien sombrías. Luulen, että välittäjät sanoisivat, että se toimi itse asiassa sangen hyvin tuohon aikaan. Pienso que los concesionarios opinarían que este arreglo ha funcionado, de hecho, bastante bien durante todo este tiempo.
 • tavaraToiseksi on kehitettävä tavara- ja palvelumarkkinoiden toimintaa. En segundo lugar, es necesario un mejor funcionamiento del mercado de bienes y servicios. kirjallinen. - (PL) Internet on tuonut mukanaan uusia mahdollisuuksia tavara- ja palvelukaupan alalle. Internet ofrece nuevas posibilidades para la comercialización de bienes y servicios. Tavara- ja henkilöliikennepalvelut on kuitenkin erotettava selvästi toisistaan. Pero distingamos bien entre transporte de mercancías y transporte de pasajeros.
 • terve
  Leikkauksesta toivuttuani olen pysynyt terveenä.Syömishäiriöiseltä puuttuu terve suhde ruokaan.Terveellä pohjalla toimiva yritys ei tarvitse tukirahoja.
 • tosiJos katselemme ympärillemme täällä parlamentissa, saamme etsiä kauan, ja täällä on sentään tosi paljon miehiä. Si recorremos este Parlamento con la mirada, hay que rebuscar bien y, sin embargo, aquí se encuentran muchísimos hombres. Näytelmä Wilhelm Tellistä on tosi tarina.Kyseessä on tosi asia.
 • varatKysymyksenä onkin, käytetäänkö varat oikein. La pregunta es si el dinero se gasta bien.
 • varat ja velat jäämistö
 • varsinToimielimet tietävät varsin hyvin, missä mennään. Saben muy bien cómo están las cosas. Mutta sen jälkeen olen voinut hyvin ja olen varsin hyvässä kunnossa! Y, sin embargo, estoy bien, ¡en plena forma! Hyvä jäsen Morgan, ymmärrän vastaväitteet varsin hyvin. Entiendo muy bien las objeciones, señora Morgan.
 • voimavaraEnergia ei ole mikä tahansa hyödyke: se on ihmiskunnan yhteinen voimavara. La energía no es una mercancía como las demás, es un bien común de la humanidad. Ikääntyneiden työntekijöiden tiedot ja kokemus voivat olla yrityksille korvaamaton voimavara, kun ne osataan ottaa oikein käyttöön. Si bien los ordenadores son para los jóvenes algo familiar ya desde su infancia, los más mayores se enfrentan a menudo con prejuicios y con una subestima de sus capacidades. Lisäarvo saadaan kuitenkin sosiaalisesta pääomasta, joka on ryhmien sisäiseen ja niiden keskinäiseen yhteistyöhön kätkeytyvä voimavara. Ahora bien, el capital social, que es el recurso latente que reside dentro y entre grupos que trabajan en colaboración, proporciona un valor añadido.
 • ystävällisestiArvoisa komission jäsen, kiitos näistä todella täydellisistä tiedoista, jotka meille ystävällisesti annoitte. Señora Comisaria, gracias por las indicaciones tan completas que ha tenido a bien ofrecernos. Voisivatko poliittiset ryhmät ystävällisesti ryhtyä ennakkotoimiin äänestyksen toimittamiseksi asiasta tammikuun istuntojaksolla? Me permito sugerir a los Grupos políticos, si les parece bien, que la votación se prevea para el período de sesiones de enero.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja