ViihdeHoroskooppiBlogitVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan camino käännös espanja-suomi

 • tie
  Komission valitsema tie on hyvä tie. El camino elegido por la Comisión es un buen camino. Me tiedämme, mihin se tie johtaa. Ahora ya sabemos adónde lleva este camino. Edessä on kuitenkin vielä pitkä tie. Hay todavía mucho camino por recorrer.
 • polku
  Polku on vaikeakulkuinen, mutta se ainoa polku. Es un camino difícil, pero es el único. Tähän johtanut polku ei ollut demokraattinen. El camino que nos ha conducido a esta situación era antidemocrático. Tämä on se polku, jota meidän olisi seurattava myös tulevaisuudessa. Ese es el camino que debemos seguir también en el futuro.
 • käytävä
  Joskin neuvotteluja on vielä käytävä ja päätöksiä tehtävä ensi vuonna, neuvottelut pohjautuvat näihin lukuihin. Me complace en particular que las cifras más recientes de Eurostat indiquen que cuatro regiones del Reino Unido van camino de obtener la categoría de objetivo 1. Lamellitalon lamellit on yhdistetty käytävillä.Maanpinnalle ruokailemaan tulleet kastemadot pujahtavat häirittäessä maanalaiseen käytäväänsä.
 • keino
  Tämä on ainoa keino lopettaa konflikti. Este es el único camino para acabar con el conflicto. Se saattaa olla keino, jolla asiaa on lähestyttävä. Podemos conseguir los mismos objetivos siguiendo caminos diferentes. Se on oikea keino pitää kaikki välineet avoimina. El camino correcto es utilizar todos los instrumentos.
 • kulkuväylä
 • matka
  Sillä on vielä pitkä matka edessään. Todavía tiene un largo camino que recorrer. Meillä on vielä pitkä matka kuljettavana. Aún nos queda un largo camino por recorrer. On kuitenkin vielä pitkä matka tehtävänä. Pero queda un largo camino por delante.
 • rata
  Kaikkien juoksijoiden tulee pysytellä omilla radoillaan.Radalla ajettavat autokilpailut eroavat huomattavasti maastokilpailuista.Kuu pysyy radallaan maan vetovoiman ansiosta.
 • reitti
  Se on nimittäin helpoin reitti, ja hänen on pakko täyttää autonsa polttoainesäiliö matkan aikana. Ese es el camino más fácil para llegar aquí, y simplemente le pasa que ha de llenar el depósito por el camino. Tästä syystä minun on sanottava, että kohta kaipaa tarkistusta: parempi pidempi, mutta vähemmän vaarallinen reitti, kuin lyhyt, mutta vaarallinen reitti. Esto me obliga a decir que hay algo que se tendría que modificar: es mejor el camino más largo si es menos peligroso que el camino más corto si es más peligroso. Aloitamme uuden vaiheen, jossa toivoakseni voidaan avata myös uudelleen reitti kohti Euroopan perustuslakia. Estamos entrando en una nueva fase en la que -espero- se puede volver a retomar el camino hacia una Constitución Europea.
 • tapap
  Näissä mietinnöissä paljastetaan toinen tapa. Estos informes revelan otro camino. Se ei kuitenkaan ole ainoa tapa eikä väistämätöntä. Sin embargo, este ni es el único camino ni es un camino inevitable. Tämän täytyy olla oikea tapa edetä. Este ha de ser el buen camino.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja