BlogitTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptit

Sanan capaz käännös espanja-suomi

  • kykeneväEuroopan unioni ei ole vain kykenevä muutokseen: se myös tarvitsee tätä muutosta kipeästi. La Unión Europea no solo es capaz de llevar a cabo una reforma: anhela una reforma. Tavoitteena oli talouskasvuun ja köyhyyden vähentämiseen kykenevä talous. Esa economía debía ser capaz de lograr elevadas tasas de crecimiento económico y de reducción de la pobreza. Auschwitzin, ,kauhut osoittivat, minkälaiseen pahuuteen ihmiskunta on kykenevä. Auschwitz, el horror, el que mostró lo peor de que es capaz el ser humano.
  • pystyvä
  • ehkäHe eivät tiedä, tai ehkä kieltäytyvät myöntämästä, että mikään voima ei voi pysäyttää tätä vyöryä. Lo que no saben, o quizás se niegan a aceptar es que no hay ninguna fuerza capaz de parar este torrente. Toivomme, että Puolan uusi hallitus kykenee tekemään parempaa yhteistyötä Moskovan kanssa ja siten ehkä luomaan tilaa edistymiselle. Esperamos que el nuevo Gobierno polaco sea capaz de mejorar las relaciones con Moscú y dar así un cierto margen de progreso. Hän on ehkä jo tullut perille.
  • hyväSe ei ole ihanteellinen, mutta se on hyvä, parempi kuin mihin neuvostossa pystytään – mikäli siellä pystytään laatimaan minkäänlaista talousarviota. No es ideal, pero es bueno, mejor que el que el Consejo ha sido capaz de presentar, si es que ha presentado algo. Liisa on hyvä ihminen.Hyvä Paimen, hyviä uutisia!
  • jospaJospa Eurooppa-neuvosto kykenisi hienoiseen itsekritiikkiin aiempien epäonnistumistensa osalta. Si tan solo el Consejo Europeo fuese capaz de autocrítica respecto a sus errores pasados.
  • kyvykäsHän oli myös hyvin kyvykäs ja tehokas. También era muy capaz y eficiente. Hyvät kollegat, näin kyvykäs mies pystyy vielä suurempiin saavutuksiin, saattepa nähdä. Señorías, un hombre de su calibre es capaz de grandes cosas; esperen y verán. Komissio on ollut parlamentin yhteistyöhaluinen, kyvykäs ja maltillinen kumppani tässä ohjelmassa - ja syystäkin. Pero la Comisión ha sido un socio solícito, capaz y paciente del Parlamento en relación con este programa... y muy acertadamente.
  • taitavaHän on epäilemättä harvinaisen lahjakas, pätevä ja taitava keskuspankin johtaja. Evidentemente es un banquero central de enorme talento, capaz e inteligente. Hän on todellakin määrätietoinen ja taitava nainen, josta tulee loistava esimerkki kehitysyhteistyövaliokunnalle. Es una mujer realmente decidida y capaz, que será un excelente punto de referencia para el Comité de Desarrollo.
  • vapaaAivan kuin vapaa kilpailu olisi osoittanut kykenevänsä torjumaan nämä riskit! ¡Como si la libre competencia hubiera demostrado ser capaz de hacer frente a dichos riesgos! Parlamenttirakennuksen sisällä ihmiset voivat vapaasti liikkua joka puolella, ja heillä on vapaa pääsy yksityisiin työhuoneisiin. Una vez en el edificio, cualquiera es capaz de recorrer libremente su interior y tener acceso ilimitado a los despachos privados. Pakistanissa keskeisin tavoitteemme on se, että Pakistanista tulee terrorista vapaa vakaa demokratia, joka pystyy yhdessä naapurimaidensa kanssa puolustautumaan yhteisiä uhkia vastaan. Con respecto a Pakistán, nuestra principal preocupación e interés es que Pakistán sea una democracia estable libre de terror y capaz de unirse con sus vecinos en defensa de las amenazas comunes.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja