TietovisatViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitVaihtoautotBlogit

Sanan cartera käännös espanja-suomi

  • käsilaukku
  • lompakko
    Hyvästä ympäristönsuojelumaineesta palkitaan, kun taas riman alittamisesta seuraa hyvin nopeasti tyhjä lompakko. Si se tiene un buen historial ambiental, se obtienen recompensas; si no se da la talla, la cartera se vacía rápidamente. Hänen ajatuksensa siitä, että kehitysapua olisi rahoitettava maatalousbudjetista on mielestäni aivan kuin menisi ostoksille toisen lompakko mukanaan. En mi opinión, su idea de que el presupuesto agrícola debería financiar las ayudas al desarrollo viene a ser como irse de compras con la cartera de otro.
  • ministerinsalkku
  • salkku
    Kuluttaja-asioiden salkku on erittäin tärkeä. La cartera de protección de los consumidores es realmente muy importante. Toinen salkku keskittyy oikeuteen ja perusoikeuksiin ja toinen sisäasioihin. Una cartera se dedicará a la justicia y los derechos fundamentales, y la otra a los asuntos de interior. Kreikan pelastaminen tarkoittaa lähinnä sellaisten ranskalaisten ja saksalaisten pankkien pelastamista, joilla on huomattava salkku kreikkalaisia velkakirjoja. La operación de rescate de Grecia significa, ante todo, el rescate de los bancos franceses y alemanes que poseían una importante cartera de deuda griega.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja