ViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiBlogitTietovisatReseptit

Sanan contento käännös espanja-suomi

  • iloinenSen vuoksi on syytä olla iloinen ja toiveikas. Es motivo para estar contentos y esperanzados. Hänen todellinen johtajansa, jäsen Poettering, on varmasti iloinen. Sin duda, su verdadero jefe, el señor Poettering, estará muy contento. Myös komission jäsen Fischler on varmasti iloinen siitä. Estoy seguro de que el Comisario Fischler también está contento.
  • tyytyväinenKyllä Cairns-ryhmä nyt olisi tyytyväinen. El grupo de Cairn estaría contento. Olen erittäin tyytyväinen minulle antamaanne vastaukseen. Estoy muy contento con su respuesta. En ole tyytyväinen menettelyyn kokonaisuutena. No estoy nada contento con todo el procedimiento.
  • hyvillään
  • mielissään
  • onnellinenOlen erittäin onnellinen siitä, että olen syntynyt, ja olen varma, että kollegani ovat onnellisia siitä, että ovat syntyneet. Yo estoy muy contento de haber nacido, y estoy seguro de que mis colegas están también contentos de haber nacido. Olen hyvin onnellinen ja ylpeä siitä, mitä teen, ja se on hyvin antoisaa. Estoy muy contento y me siento orgulloso de lo que hago, y es muy gratificante. Olin luonnollisesti surullinen, koska en saanut varmistettua mitään erityistä, mutta en voi väittää, ettenkö olisi ollut onnellinen palatessani Eurooppaan. Naturalmente, sentía una gran tristeza por no haber podido lograr algo más concreto, pero tampoco puedo negar que no me sintiese contento por volver a Europa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja