TietovisatBlogitReseptitVaihtoautotViihdeHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan correo käännös espanja-suomi

 • posti
  Teille on tiedotettu yksityiskohdista sähköpostitse. Han sido informados de los detalles por correo electrónico. Ei-toivottu posti ei rajoitu vain Internetiin. La recepción de correo no deseado no se limitará a Internet. Posti on myös erittäin tärkeä yrityksille. También para las empresas es muy importante el correo.
 • sähköposti
  Myös sähköposti kuuluu sen piiriin. El correo electrónico también se incluye en ese concepto. Sekä faksit että sähköposti tulevat pakottamaan postipalvelut todella kilpailemaan. Tanto el fax como el correo electrónico obligarán también a los servicios postales a ser realmente competidores. Minulla on mukanani sähköposti, jonka hän on lähettänyt monille jäsenille, luullakseni myös Charles Tannockille. Aquí tengo un correo electrónico que ha enviado a muchos diputados, y supongo que entre ellos al señor Tannock.
 • sähköpostiviesti
  Kun asiaan oli joutunut puuttumaan jo useita työntekijöitä hallinnosta, sähköpostiviesti saapui toimistooni tänään. El jueves envié un mensaje por correo electrónico desde el nuevo ordenador del Parlamento en Bruselas a mi despacho. Sähköpostiviesti lähetetään noin klo 11.00, ja se sisältää vastaukset mahdollisimman moneen kysymykseen, johon meillä on tiedossa vastaus. El correo electrónico se enviará sobre las 11.00 horas y responderá a todas aquellas preguntas para las que ya se tenga una respuesta. Samaan aikaan mietinnössä kuitenkin rikotaan myytti siitä, että Echelonin ja vastaavien järjestelmien avulla voitaisiin kuunnella jokaista puhelua ja lukea jokainen faksi tai sähköpostiviesti. Sin embargo, al mismo tiempo el informe acaba con el mito de que ECHELON y otros sistemas similares permiten interceptar toda conversación telefónica y leer todo mensaje de fax o correo electrónico.
 • viesti
  Lähettäkää minulle lyhyt viesti tai sähköposti kyseisistä seikoista, niin toimitan tiedot komissioon, kuten ehdotitte. Ruego me remita una breve nota o un correo electrónico señalando los hechos significativos, que comunicaré a la Comisión, tal como propone usted.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja