HoroskooppiVaihtoautotTietovisatViihdeBlogitReseptitJääkiekon MMTV-ohjelmat

Sanan corto käännös espanja-suomi

  • lyhytViimeinen huomioni on hyvin lyhyt. Ahora mi último comentario es muy corto. Siihen sen syli on liian kylmä ja käsi liian lyhyt. Su regazo es demasiado frío y su brazo demasiado corto para ello. Mietintö on lyhyt, mutta sen pituus antaa väärän kuvan sen merkityksestä. Es corto, pero su brevedad no está reñida con su importancia.
  • hidasjärkinen
  • lyhytaikainenTämä ei ole mikään lyhytaikainen projekti. No se trata de un proyecto a corto plazo. Lyhytaikainen rahoitusapu ei yksinkertaisesti riitä. No basta con limitarse a la ayuda económica a corto plazo. Tämä tarkistettu väline, ICI Plus, on lyhytaikainen ratkaisu, joka on voimassa kolme vuotta. Este instrumento modificado, conocido como ICI Plus, es una solución a corto plazo durante tres años.
  • niukkasanainen
  • oikosulku
  • sumea
  • tiivisMietintö on hyvin tiivis vaikkakaan ei lyhyt, ja minulla on käytettävissäni vain vähän aikaa, jonka aikana käsittelen joitakin tärkeinä pitämiäni kohtia. Se trata de un informe muy conciso, pero no es corto, y solo dispongo de un poco de tiempo para mencionar algunos de los puntos que considero importantes. tiiviin aineen fysiikkatiivis yhteistyö

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja