ViihdeVaihtoautotTietovisatBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptit

Sanan cualquiera käännös espanja-suomi

 • kuka tahansa
  Kuka tahansa voi yrittää sitä. Es algo que cualquiera puede intentar. Kuka tahansa voi sanoa mitä tahansa. Cualquiera puede llegar y decir cualquier cosa. Kuka tahansa voi edistää yhteistä hyvää. Cualquiera puede contribuir al bien común.
 • joku
  Jos joku haluaa minusta valokuvan, hän saa toki sellaisen. Cualquiera que quiera tener una foto mía la recibirá. Jos joku kieltäytyy tästä järjestelmästä, niin häntä epäillään heti. Cualquiera que se niegue a aceptar el sistema será sospechoso desde el principio. Jokainen voi liikkua vapaasti, viisumipakkoa ei ole, ja jos joku haluaisi lähteä nyt, hän voisi lähteä. Cualquiera puede circular libremente sin que se le exija un visado y si alguien quisiese irse de su país ahora, podría hacerlo.
 • ketään
  Ihminen on Luojan luoma, ja ketään, joka tuhoaa Luojan luomuksen, ei tulisi kunnioittaa. El ser humano es la creación del Creador y cualquiera que destruya la creación del Creador no debería merecer ningún respeto. Itämeren ja Mustanmeren ympäristössä sijaitsevien pienien valtioiden tunteet eivät ketään hetkauta, mutta Persianlahti on lähellä Euroopan omaa napaa. Los sentimientos de los países pequeños en torno al Mar Báltico y el Mar Negro resultan de escaso interés para cualquiera, pero el Golfo Pérsico está cerca del vientre de Europa.
 • kuka ikinä
  Mutta Herra sanoi hänelle. 'Sen tähden kuka ikinä tappaa Kainin, hänelle se pitää seitsenkertaisesti kostettaman.' Derramó la sangre de su hermano y Yahvé lo maldijo y lo arrojó de su casa y lo condenó a vivir errante y vagabundo: "Y Caín le dijo a Yahvé: 'Cualquiera que me encuentre, me matará' .
 • mattimeikäläinen
 • mikä tahansa
  Kreikka ei ole mikä tahansa maa. Grecia no es un país cualquiera. Alkoholi ei ole mikä tahansa tuote. El alcohol no es un producto cualquiera. Meidän on hyväksyttävä tämä tai mikä tahansa muu määritelmä. Aceptemos esta definición u otra cualquiera.
 • satunnainen
 • tavallinen
  Otan sen tavallisen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja