TietovisatTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotBlogitViihdeHoroskooppi

Sanan cuyo käännös espanja-suomi

  • jonkaKanadassa on rokote, jonka toimivuusaste on 76 prosenttia. Canadá, por su parte, dispone de una vacuna cuyo porcentaje de éxito es del 76 %. Tapasin myös erään vanhemman naisen, jonka aviomies toimi taksinkuljettajana. Conocí a una señora anciana cuyo marido era taxista. Aivan viimeiseksi puutun otsakkeeseen 7, jonka nimeä on muutettu. Por último, la categoría 7, cuyo título ha cambiado.
  • jokaTämä tarkoittaa, että kuljettamiseen tarvitaan sinkkiarkku, joka on todella kallis. Eso significa que se necesita un ataúd de zinc, cuyo coste es enorme. Tällä hetkellä 14 000 ihmistä työskentelee teollisuudenalalla, joka tuottaa 350 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria vuodessa. 14 000 personas trabajan ahora en una industria cuyo valor asciende a 350 millones de dólares estadounidenses anuales. Tämä on vakava ongelma, joka on lähtöisin suoraan johtajista. Éste es un grave problema cuyo origen se remonta a los dirigentes.
  • jotkaYhteiskunnat, jotka on rakennettu pois rajaamisen ja sorron periaatteille, eivät voi elää kauan. Hay que acabar con las sociedades cuyos cimientos son la represión y la exclusión. Tai niille miljoonille, joiden työpaikat ovat vaarassa tai jotka elävät köyhyydessä? ¿O para los millones de personas cuyos puestos de trabajo están en peligro o que están viviendo en la pobreza? Olen saanut useita sähköposteja henkilöiltä, jotka ovat erittäin huolissaan asiasta. Puedo leerle varios correos electrónicos que he recibido cuyos remitentes se muestran sumamente preocupados.
  • keiden
  • kenenHän voisi olla täällä, ja hänen mietinnöstään voitaisiin äänestää niin kuin kenen tahansa mietinnöstä, jos sitä ei voida käsitellä aiemmin. Nada impide que esté aquí, en cuyo caso su informe se sometería a votación como cualquier otro informe que no hubiéramos podido despachar con anterioridad. Mikä vielä vakavampaa, nämä väärennetyt lääkkeet soluttautuvat viralliseen toimitusketjuun ja apteekkien varastoihin, joissa ne saattavat aiheuttaa kenen tahansa kuoleman. Además, estos medicamentos falsificados han llegado a la cadena de suministro legal y se han abierto camino hasta las farmacias de barrio, en cuyo caso cualquiera de nosotros podría morir.
  • marsu

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja