VaihtoautotViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatReseptit

Sanan dentro käännös espanja-suomi

  • sisällä
    Kun kerran olette sisällä, teidän lukitaan sisään ikuisiksi ajoiksi. Una vez dentro, estarán encerrados de por vida. Sn olisi toimittava järjestelmän sisällä. Debería situarse dentro del sistema. Mielestäni sisällä on parempi, mutta ehkäpä teidän mielestänne ulkopuolella. Yo prefiero dentro, pero quizás su Señoría prefiera fuera.
  • paikalla
    Myös minä olen paikalla, ja kehotan teitä kaikkia tulemaan Strasbourgiin sunnuntaina, neljän päivän päästä. Yo también estaré allí y les animo a todos venir a Estrasburgo este domingo, dentro de cuatro días. Kehotan ministerineuvostoa - joka ei tietenkään ole paikalla - ja myös komissiota pysymään lujana ja päättäväisenä ja ratkaisemaan ongelman. Dentro de un par de meses nos ocuparemos de la propuesta de la Comisión, que es algo más suave. Laadimme myös mietinnön – jäsen Gröner ei ole enää paikalla – edistääksemme naisten ja miesten yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa kansanedustuslaitoksissa. También hemos redactado un informe –la Sra. Gröner ya no está aquí– para que la paridad y la igualdad entre hombres y mujeres funcionen mejor dentro de las instituciones parlamentarias.
  • sisäpuolella
    Tunnustamme Moldovan valtion rajojen sisäpuolella olevat alueet. Reconocemos a Moldova dentro de sus fronteras. Köyhyys on ongelma myös EU:n rajojen sisäpuolella. La pobreza también es un problema dentro de Europa. Me haluamme, että Israel elää rauhassa, turvattujen rajojen sisäpuolella. Queremos que Israel viva en paz, dentro de unas fronteras seguras.
  • tavattavissa

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja