TV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotViihdeBlogitReseptitTietovisat

Sanan deporte käännös espanja-suomi

  • urheilu
    Urheilu ei nykyisin ole vain urheilua, vaan se on myös liiketoimintaa. Actualmente el deporte no es sólo deporte, también es negocio. Urheilu on kansainvälinen kieli. El deporte es un idioma internacional. Urheilu ja ystävyys kulkevat käsi kädessä. Deporte y amistad van de la mano.
  • kilpailulaji
  • urheilla
    Jokaisella pitäisi olla oikeus urheilla. Todo el mundo debe tener derecho a practicar deporte. Mitä korkeammasta koulutuksesta on kyse, sitä vähemmän nuorilla on aikaa urheilla. A medida que van subiendo de curso, los jóvenes disponen cada vez de menos tiempo para practicar deportes.
  • urheilulaji
    Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji. El fútbol es el deporte más popular del mundo. Jalkapallo on ainoa urheilulaji, jossa agentteja toimii kaikissa EU:n jäsenvaltioissa. El fútbol es el único deporte con agentes en activo en todos los Estados miembros de la UE. Tällainen urheilulaji on jalkapallo, jota voidaan pelata vain vastustajien läsnä ollessa. El fútbol es uno de esos deportes que sólo pueden existir merced a la presencia de un contrincante.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja