TietovisatTV-ohjelmatReseptitViihdeBlogitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan dolor käännös espanja-suomi

  • kipuVaikka kipu ei siinä näykään, kipu on kuitenkin aivan yhtä tärkeää. Sin embargo, aunque el dolor no aparece en ellas, no es menos importante. Kollegat, tiedämme kaikki, miltä kipu tuntuu. Colegas, todos hemos experimentado el dolor. Selvityksistä käy ilmi, että kipu on niin valtava, että uhrit eivät usein pysy tajuissaan. Los informes muestran que el dolor es tan grande que las víctimas a menudo pierden la conciencia.
  • murhe
  • suru
  • särky
  • huoliTämä huoli johtuu tavasta, jolla hylkeitä metsästetään, niiden surmaamismenetelmistä ja näiden menetelmien aiheuttamasta tuskasta. Estas preocupaciones las causa el modo en que se cazan las focas, los métodos usados para matarlas y el dolor que éstos producen. Tulin tänne tänään ensisijaisesti ilmaisemaan syvän suruni, mutta minun on ilmaistava myös huoleni - meidän kaikkien huoli - Pakistanista. He venido aquí hoy, ante todo, a expresar mi profundo dolor, pero también debo manifestar mi preocupación -toda nuestra preocupación- por Pakistán. Ensimmäinen opetus on luonnollisesti se, että eurooppalaisten ja kansallisten viranomaisten on jokaisessa Euroopan valtiossamme pitävät pidettävä huoli siitä, että turvallisuusmääräyksiä noudatetaan. Más allá de nuestras muestras de dolor para con las familias afectadas por este drama, ¿cuáles son las lecciones y las consecuencias que debemos sacar de este accidente?
  • kärsimysIrak on tragedioiden täyttämä maa: se on kokenut järkytyksiä, ja sen kansan kärsimys ulottuu kaikkialle maailmaan. Iraq es un país hendido por la tragedia: está cargado de traumas y el dolor de su población abarca todo el mundo.
  • piina
  • tuskaTänään amerikkalaisten tuska on myös meidän tuskamme. Hoy compartimos el dolor de los americanos. Tuska oli melkein käsin kosketeltavaa, tunsin sen todella. Casi pude tocar el dolor, sentir realmente el dolor de aquella mujer. Näissä tapauksessa tuska, joka viiltää kauhistuttavalla tavalla, on myös parlamentin huomion arvoinen. En esos casos hay un dolor lancinante, un dolor terrible, que debe merecer también unas palabras de esta Asamblea.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja